Skip to main content

ΠΑΟΚ: Συμφωνία για Σαματά, αναμένεται την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη

Ο ΠΑΟΚ θα πάρει τον Τανζανό από την τουρκική ομάδα ως ελεύθερο με τη Φενέρ να έχει μια και μοναδική απαίτηση για την αποδέσμευση του ως όρο το να μην αγωνιστεί σε άλλη τουρκική ομάδα

Ο ΠΑΟΚ προχωρά στην απόκτηση του Αλί Σαματά με τον Δικέφαλο να βρίσκεται στη διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων με τη Φενέρμπαχτσε για την απόκτηση του 30χρονου επιθετικού.

Ο ΠΑΟΚ θα πάρει τον Τανζανό από την τουρκική ομάδα ως ελεύθερο με τη Φενέρ να έχει μια και μοναδική απαίτηση για την αποδέσμευση του ως όρο το να μην αγωνιστεί σε άλλη τουρκική ομάδα.

Πλέον το σήριαλ της μεταγραφής του επιθετικού που προορίζεται για βασικός κλείνει, έστω και με καθυστέρηση για τον ΠΑΟΚ. Αυτό που απομένει είναι να λυθεί και το θέμα της βίζας του για να ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο του. Οι πληροφορίες λένε ότι ο Τανζανός θα βρίσκεται αύριο στην Ελλάδα και πως το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ θα αφορά συνεργασία για τα επόμενα τρία χρόνια

Αυτός είναι ο Σαματά

Ο Σαματά την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε δανεικός στη Γκενκ, με την οποία είχε 6 γκολ και μια ασίστ σε 27 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Βελγίου.

Στα 31 του, ο αρχηγός της εθνικής Τανζανίας έχει αγωνιστεί στο Βέλγιο με την Γκενκ, την Αντβέρπ, στην Τουρκία με την Φενέρμπαχτσε, ενώ έχει παίξει και στην Premier League με την Άστον Βίλα την σεζόν 2029-2020 έχοντας 2 γκολ σε 16 αγώνες.

Ο πολύπειρος Σαματά θα είναι όπως όλα δείχνουν ο αντικαταστάτης του Νέλσον Ολιβέιρα στην κορυφή της επίθεσης του ΠΑΟΚ και αυτός που θα κληθεί να ηγηθεί στη γραμμή κρούσης της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου την επόμενη αγωνιστική περίοδο.