Skip to main content

Παράσταση νίκης η συγκέντρωση του Κώστα Κιλτίδη στο Κιλκίς

Ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. ανέλυσε τις θέσεις του κόμματός του για τα μεγάλα ζητήματα και το δικό του όραμα για τον νομό

Στο «Κτήμα των Ευχών» στο Κιλκίς έγινε η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Κιλτίδη. Μπροστά σε ένα μεγάλο πλήθος φίλων και ψηφοφόρων του, που τον χειροκροτούσαν συνεχώς, ο κ. Κιλτίδης δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του και ξεδίπλωσε, όπως είπε, την ιδεολογία της παράταξης, με ναυαρχίδα τη Νέα Δημοκρατία.

Image

 

«Έθνος, Πατρίδα, Λαϊκή Ταυτότητα, Φρόνημα Ελευθερίας πολιτικό και δημιουργίας , με ισχυρό βραχίονα κοινωνικής προστασίας. Αυτά είναι τα πιστεύω μας», ανέφερε στην ομιλία του ο Μακεδόνας πολιτικός στη μεγάλη συνάντηση με τους φίλους και υποστηρικτές του και συνέχισε τονίζοντας πως «είναι πραγματική η κατάθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη για συνέχιση και ολοκλήρωση του έργου της κυβέρνησης με το πρόγραμμα για αυτές τις εκλογές».

Παράλληλα στηλίτευσε την ανυπαρξία προσπάθειας και έργων στον νομό Κιλκίς, σημειώνοντας: «Αναζητώ ένα έργο, διακομματικά τα τελευταία 12 χρόνια στον νομό μας».

Image

Ο κ. Κιλτίδης κατέθεσε ένα σχέδιο ελπίδας και προοπτικής για το Κιλκίς, με συγκεκριμένες προτάσεις και ολοκλήρωσε την ομιλία του λέγοντας ότι «χρειάζεται ο νομός μας να ξαναβρεί τον δρόμο προς τα εμπρός και οι πολίτες του την αλήθεια και τη στήριξή τους».

«Κατέθεσα από την αρχή της σχέσεώς μας ότι θέλω να με στεφανώσει ο νoμός της συνείδησής μου και αυτό θα γίνει», κατέληξε εμφανώς συγκινημένος από την ανταπόκριση του κόσμου που γέμισε την αίθουσα και καταχειροκροτούμενος.