Skip to main content

Παράσυρση πεζού στην περιφερειακή οδό

Έναν άντρα αγνώστων στοιχείων παρέσυρε και εγκατέλειψε χθες το βράδυ άγνωστος οδηγός στην περιφερειακή οδό στο ρεύμα προς ανατολικά, στο ύψος της Μενεμένης.

Έναν άντρα αγνώστων στοιχείων παρέσυρε και εγκατέλειψε χθες το βράδυ άγνωστος οδηγός στην περιφερειακή οδό στο ρεύμα προς ανατολικά, μετά τη διασταύρωση με Συμμαχική Οδό.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο οδηγός εγκατέλειψε σοβαρά τραυματισμένο τον άντρα, ο οποίος είναι ηλικίας περίπου 40-50 ετών. Ο άτυχος άντρας διακομίστηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου και νοσηλεύεται.

Η αστυνομία αναμένει να βελτιωθεί η κατάσταση της υγείας του, για να του πάρουν κατάθεση, προκειμένου να φωτίσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τις συνθήκες του παραπάνω ατυχήματος και τυχόν στοιχεία του τραυματία πεζού καθώς και του υπαίτιου οχήματος και του οδηγού του, να επικοινωνήσει με το Α’ Τμήμα Τροχαίας Θεσσαλονίκης, οδός Μαργαροπούλου αρ. 26 στα τηλέφωνα : 2310-566203, 2310-566204 (γραφείο ανακρίσεων – ώρες πρωινές) και 2310-566200, 2310-566210 (Αξιωματικός Υπηρεσίας όλο το 24ωρο), το οποίο διενεργεί την προανάκριση.