Skip to main content

Παροδικές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη - Χιόνια στη Βόρεια Ελλάδα

Η θερμοκρασία στη Θεσσαλονίκη θα κυμανθεί από 0 έως 5 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.

Πρόσκαιρες τοπικές χιονοπτώσεις θα καταγραφούν σήμερα Παρασκευή στη βόρεια Ελλάδα με εξασθένιση στα ηπειρωτικά, σύμφωνα με την ΕΜΥ.

Συγκεκριμένα αναμένονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα στη δυτική και αυξημένες στην κεντρική Μακεδονία ενώ υπάρχει πιθανότητα για πρόσκαιρες ασθενείς χιονοπτώσεις κυρίως στη δυτική Μακεδονία το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -01 έως 05 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι παροδικά νεφελώδης, ειδικά τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0  έως 5 βαθμούς κελσίου και οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.

Στην Αττική, αναμένονται νεφώσεις με βροχές, χιονόνερο στα ημιορεινά και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στην Πάρνηθα.

Στην κεντρική και νότια Ελλάδα βροχές στα πεδινά και χιονοπτώσεις σε ορεινά και ημιορεινά. Τα φαινόμενα θα κλιμακωθούν βαθμιαία και στα νότια αναμένονται ισχυρές καταιγίδες.