Skip to main content

Παρουσίαση της 75ης ΔΕΘ στην Καβάλα

Με στόχο την παρότρυνση των επιχειρήσεων για ομαδική συμμετοχή στην προσεχή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, εκπρόσωπος της HELEXPO θα παρουσιάσει την Παρασκευή (14/5), στο Επιμελητήριο Καβάλας, αφιέρωμα σ
Στην παρουσίαση της ιδιαίτερης «ταυτότητας» κάθε περιοχής στοχεύει φέτος η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, παρακινώντας τις επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις της σε «κατά τόπους ομαδοποίηση».

Για το σκοπό αυτό, πραγματοποιείται μεθαύριο (14/5, 1μμ) στην Καβάλα ειδική εκδήλωση στο Επιμελητήριο Καβάλας, όπου εκπρόσωπος της HELEXPO θα παρουσιάσει αφιέρωμα στην 75η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης με θέμα «Global Exchange» (Παγκόσμια Ανταλλαγή). Το αφιέρωμα φέτος περιλαμβάνει εκτός από διεθνείς συμμετοχές και την ελληνική εθνική συμμετοχή, με τίτλο «Η Ελλάδα των Εθνών».

Η εκδήλωση αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών τοπικών επιχειρήσεων και φορέων που συστηματικά συμμετέχουν στη ΔΕΘ, προβάλλοντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στους εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες της Έκθεσης.