Skip to main content

Παρουσία του πρωθυπουργού η κηδεία του ανθυποσμηναγού Περικλή Στεφανίδη στο Κιλκίς

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παραστεί στην κηδεία του Σμηναγού Χρήστου Μουλά

Στην κηδεία του ανθυποσμηναγού Περικλή Στεφανίδη στο Κιλκίς θα παραστεί αύριο ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας την Παρασκευή στην κηδεία του Σμηναγού Χρήστου Μουλά.

Η εξόδιος ακολουθία του 27χρονου θα τελεστεί στις 17:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Παλιό Αγιονέρι.

Σημειώνεται πως ο αδικοχαμένος πιλότος είχε καταγωγή από το Παλαιό Αγιονέρι, ενώ μεγάλωσε στην Ξηροκρήνη, στη Θεσσαλονίκη.

Από την πλευρά της, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, θα παραστεί την Παρασκευή στις 11:00 στην κηδεία του Σμηναγού Χρήστου Μουλά στα Χανιά στην εκκλησία Αγίου Σεργίου και Βάκχου.

Διαβάστε - Θεσσαλονίκη: Θλίψη στη γειτονιά του ανθυποσμηναγού Π. Στεφανίδη - «Συγκλονισμένοι, αλλά υπερήφανοι οι γονείς» (φωτο+vid)

Στο Παλιό Αγιονέρι Κιλκίς αύριο η κηδεία του ανθυποσμηναγού Περικλή Στεφανίδη

Δύσκολες ώρες στη γειτονιά όπου βρίσκεται το σπίτι του αδικοχαμένου ανθυποσμηναγού στην οδό Μοναστηρίου, στην περιοχή του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού, στη Θεσσαλονίκη.

Ο ήρωας πιλότος της πολεμικής αεροπορίας, που σκοτώθηκε την ώρα του καθήκοντος ενώ επιχειρούσε στις πυρκαγιές μαζί με τον κυβερνήτη Χρήστο Μουλά στο Καναντέρ που συνετρίβη στην Κάρυστο Εύβοιας, έμενε στο διαμέρισμα μαζί με τους γονείς του και, παρά το γεγονός ότι υπηρετούσε σε άλλη περιοχή, ερχόταν κατά διαστήματα στη Θεσσαλονίκη.

Στο διαμέρισμα της οικογένειας βρίσκονται από το πρωί ψυχολόγοι για να στηρίξουν τους γονείς και τον μικρότερο αδερφό του Περικλή, οι οποίοι, όπως είναι φυσικό, είναι σε κατάσταση σοκ.

Πηγή φωτογραφίας: protothema.gr