Skip to main content

Παυλίδης: Ευθύνη η φανέλα του Άρη, τιμή το περιβραχιόνιο

Ο Βεροιώτης μέσος μίλησε για όλα όσα βίωσε με τους «κιτρινόμαυρους» στη Football League αλλά και για την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα

Για όλα όσα βίωσε φέτος με τον Άρη στη Football League αλλά και για το μέλλον της καριέρας του μίλησε παραχωρώντας συνέντευξη στην εφημερίδα «Fair Play Press», o Μπάμπης Παυλίδης ξεκαθαρίζοντας πως θέλει να παραμείνει στους Θεσσαλονικείς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Βεροιώτης μέσος των «κιτρινόμαυρων»:

«Σίγουρα θα υπάρξουν εξελίξεις. Θα αρχίσουν οι συζητήσεις. Προσωπικά περιμένω να μιλήσω επίσημα με τον πρόεδρο. Επιθυμία του είναι να μείνω, όσο και δική μου, τα είπαμε μόνο τηλεφωνικά μέχρι στιγμής. Ελπίζω να τα βρούμε και να πορευτούμε μαζί».

Πως ένιωσες που φέτος, εκτός των άλλων, φόρεσες και το περιβραχιόνιο του αρχηγού;

«Όταν φοράς αυτή τη φανέλα έχεις ευθύνες. Με το περιβραχιόνιο, ακόμα περισσότερες. Ήταν τιμή για μένα. Προερχόμασταν από μία αποτυχία, στη χρονιά υπήρχε μεγάλη πίεση, αλλά όταν είσαι επαγγελματίας, πρέπει να αντεπεξέρχεσαι στο έπακρο».

Από τις δύο… γκολάρες, σε Τρίκαλα και Δράμα, θα ξεχώριζες κάποιο;

«Νομίζω πως και τα δύο ήταν εξίσου σημαντικά. Όχι μόνο τα δικά μου γκολ, αλλά και όλων των παιδιών. Ίσως αυτό στα Τρίκαλα να ήταν λίγο πιο σημαντικό, μπήκε στο τέλος, ήταν δεύτερη αγωνιστική. Δείξαμε από νωρίς τι στόχο έχουμε, κάτι που δεν είχαμε κάνει την πρώτη χρονιά».

Το άριστο κλίμα μέσα στην ομάδα, πόσο δύσκολο ήταν να υπάρξει;

«Στην αρχή αλλά και μέσα στη χρονιά υπήρξαν εντάσεις και μεταξύ μας και με τον προπονητή.  Όλοι θέλουν να αγωνιστούν και είναι λογικό. Ο στόχος όμως ήταν ένας, να ανέβει η ομάδα κατηγορία. Ότι προβλήματα είχαμε τα βάζαμε στην άκρη. Έπρεπε να προχωρήσουμε. Η ομάδα δέθηκε παιχνίδι με το παιχνίδι, ο τρόπος που πανηγυρίζαμε το έδειχνε».

«Πιο ώριμος και πιο έτοιμος από ποτέ»

Η επιστροφή τόσο του Άρη στη Super League όσο και του Μπάμπη Παυλίδη (είχε αγωνιστεί με τη Βέροια), είναι ένα επιπλέον κίνητρο για τον ίδιο, που δηλώνει πιο ώριμος και έτοιμος πλέον για την κατηγορία:

«Μου έλειψε η κατηγορία, όπως και σε όλους. Έκανα καλή επιλογή που ήρθα στον Άρη. Τρία χρόνια, είχα τον ρόλο μου, πήρα τον χρόνο που ήθελα. Επιστρέφω πιο ώριμος, πιο έτοιμος από ποτέ. Είναι αλλιώς στην πρώτη κατηγορία με τον Άρη κι αλλιώς με μία μικρομεσαία ομάδα».

Καταληκτικά, έστειλε και το δικό του μήνυμα, στον κόσμο του Άρη: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο. Δεν μας άφησε ποτέ. Ακόμα και πέρσι που δεν κάναμε καλή σεζόν. Ξέρω ότι όλοι ζήσανε άσχημες στιγμές, θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε».