Skip to main content

Παυλίδης: Οικογένειά μου ο Άρης, επιβράβευση η αγάπη του κόσμου

«Ευχαριστώ για όλα, τη στήριξη και την αγάπη. Κρατώ τους πολλούς φίλους που έκανα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σκυδραίος πρώην χαφ των «κιτρινόμαυρων».

Το δικό του αντίο στον Άρη είπε μιλώντας στον ρ/σ «Metropolis», ο Μπάμπης Παυλίδης που ευχήθηκε περισσότερες επιτυχίες από εδώ και πέρα χαρακτηρίζοντας τον κόσμο των Θεσσαλονικέων ως «οικογένειά» του.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Σκυδραίος πρώην χαφ των «κιτρινόμαυρων» και νυν του Απόλλωνα Σμύρνης:

Για την αυριανή επίσημη πρώτη του Άρη: «Έζησα πολλές πρώτες, και πέρσι είχε πολύ κόσμο και φέτος πιστεύω θα έχει ακόμη περισσότερο. Θα είναι ένα πάρτι, μια ωραία γιορτή. Βρίσκομαι ακόμη στη Θεσσαλονίκη, ίσως και να πάω».

Για τον ενθουσιασμό του κόσμου: «Κάθε χρόνο ο ενθουσιασμός των φιλάθλων του Άρη μεγάλωνε ολοένα και περισσότερο. Φέτος θα είναι μεγαλύτερος από τη στιγμή που η ομάδα αγωνίζεται Ευρώπη και γίνονται καλές μετεγγραφικές κινήσεις»

Για τις στιγμές που έζησε στον Άρη: «Ήταν δύσκολα χρόνια με καλές και άτυχες στιγμές. Τώρα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα. Έζησα κι εγώ χαρές με την ομάδα και ήταν ωραία. Έζησα και πέρσι τη χρονιά της Super League αν και δεν έπαιξα πολύ. Την έζησα όμως από μέσα».

Για το τι κρατά από το πέρασμά του από τον Άρη: «Την αγάπη του κόσμου. Όταν έφυγα μου έστειλαν χιλιάδες μηνύματα. Με αγάπησε ο κόσμος και αυτή είναι μια επιβράβευση για μένα. Ένιωσα κι εγώ ότι βοήθησα να ανέβει ο Άρης και να είναι εκεί που πρέπει. Κρατώ τους πολλούς φίλους που έκανα. Είναι σαν να φεύγω από την οικογένειά μου».

Για το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει στον κόσμο του Άρη: «Ευχαριστώ για όλα, τη στήριξη και την αγάπη. Εύχομαι από εδώ και πέρα μόνο χαρές να ζήσουν με τον Άρη, και κάποια στιγμή και έναν τίτλο που τόσο πολύ τον θέλει ο κόσμος».