Skip to main content

ΠΕΔΚΜ για SUEZ και ΕΥΑΘ: Ντίλερ ψεμάτων του ΣΥΡΙΖΑ η ΝΕ Θεσσαλονίκης

Τα ψέματα έχουν κοντά ποδάρια και θα φανεί σύντομα ποιος θα ιδιωτικοποιήσει, εάν τελικά τα καταφέρει, απάντησε ο Λάζαρος Κυρίζογλου

του Νίκου Αβουκάτου

Στην αντεπίθεση πέρασε ο πρόεδρος της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας και δήμαρχος Αμπελοκήπων - Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου, απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, για όσα καταλόγισε το κόμμα στην Ένωση και τον ΦΟΔΣΑ Κ. Μακεδονίας αναφορικά με την επίσκεψή τους στο Παρίσι και τη συνάντηση με αντιπροσωπεία της SUEZ.

Ο κ. Κυρίζογλου, σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους, χαρακτήρισε τη Νομαρχιακή Επιτροπή «ντίλερ ψεμάτων» του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος είναι «συνηθισμένος στις κωλοτούμπες και τις κυβιστήσεις». «Να κοιτούν στον καθρέφτη όταν μιλούν για συνέπεια», είπε και υπενθύμισε ότι η ΠΕΔΚΜ έχει ταχθεί κατά της ιδιωτικοποίησης. «Η εξαπάτηση των πολιτών της Θεσσαλονίκης συνεχίζεται, χωρίς ντροπή. Τα ψέματα έχουν κοντά ποδάρια και θα φανεί σύντομα ποιος θα ιδιωτικοποιήσει, εάν τελικά τα καταφέρει», τόνισε.

«Φαίνεται ότι υπάρχει πενία θεμάτων για τον ΣΥΡΙΖΑ, που προσπαθεί να κατασκευάσει ζητήματα σε βάρος της αυτοδιοίκησης», είπε, από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος της ΠΕΔΚΜ και δήμαρχος Νεάπολης - Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης.

Ο πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας, Μιχάλης Γεράνης, σημείωσε με τη σειρά του ότι με το Ελληνογαλλικό Επιμελητήριο και την Ελληνική Πρεσβεία στο Παρίσι «ήρθαμε σε συνεννόηση και πήγαμε σε εξειδικευμένες εταιρείες που έχουν εμπειρία και γνώσεις στους τομείς της διαχείρισης νερού και αποβλήτων. Και καλά κάναμε. Μας εκφράζει η θέση της ΠΕΔΚΜ».