Skip to main content

PestProof: Η καινοτομία στις απεντομώσεις χώρων με έδρα τη Θεσσαλονίκη

Η νέα start-up στον χώρο των απεντομώσεων, μυοκτονιών και απολυμάνσεων από δύο αδέρφια με φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους.

Απεντομώσεις-απολυμάνσεις-μυοκτονίες: Οπωσδήποτε το τρίπτυχο αυτό φέρνει στον νου παράσιτα και έντονες οσμές, ενώ έχει συνδυαστεί στο μυαλό των περισσότερων και με ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας που ασκούν αυτό το κατά τα άλλα απαραίτητο για τη Δημόσια Υγεία επάγγελμα.

Είναι ωστόσο γεγονός ότι πλέον οι περισσότεροι επαγγελματικοί χώροι και βιομηχανίες που ασχολούνται με την εστίαση (και όχι μόνο) προβαίνουν τακτικά σε ολοκληρωμένη διαχείριση παρασίτων στις εγκαταστάσεις τους.

Η νεότευκτη εταιρεία Pest Proof, με έδρα την Καλαμαριά, έρχεται για να συνδυάσει την καινοτομία, την αποτελεσματικότητα στις απειλές των παρασίτων αλλά και τη φιλική στο περιβάλλον μεθοδολογία.

Η start-up της Pest Proof ξεκίνησε μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο από τα αδέρφια Παντατζόγλου, δύο νέα παιδιά που πάντρεψαν τους διαφορετικούς τομείς γνώσεών τους. Την επιστήμη της Γεωπονίας αλλά και τον απαιτητικό χώρο των πωλήσεων.

Με όπλο την προσωποποιημένη επαφή και εξυπηρέτηση αλλά και τις ανταγωνιστικές τιμές, η Pest Proof αποτελεί ήδη τον σταθερό συνεργάτη πολλών οικιακών και επαγγελματικών χώρων στη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα.

«Στόχος μας είναι να φέρουμε και τον νέο κόσμο κοντά σε εμάς, να καταστήσουμε προσιτό, μοντέρνο και φιλικό το περιβάλλον για τους πελάτες μας», αναφέρει στη Voria.gr ο Στράτος Παντατζόγλου.

Οικολογική συνείδηση

Δίπλα στην υψηλή ποιότητα υπηρεσιών έρχονται να προστεθούν οι φιλικές στο περιβάλλον μέθοδοι, καθώς όλες οι εφαρμογές γίνονται με ασφαλή και εγκεκριμένα επώνυμα προϊόντα.

Παράλληλα, η Pest Proof ακολουθεί, σε συνεργασία με μεγάλη εταιρεία ανακύκλωσης, ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα διαχείρισης για την οικολογική απόρριψη όλων των άχρηστων υλικών και των χρησιμοποιημένων προϊόντων.

Οι υπηρεσίες

Η Pest Proof δύναται να προσφέρει υπηρεσίες ολοκληρωμένης διαχείρισης παρασίτων σε βιομηχανίες τροφίμων, ξενοδοχειακές μονάδες, αποθήκες, εστιατόρια-bars, καταστήματα ταχυφαγείας, αρτοζαχαροπλαστεία, εκτροφεία, εκπαιδευτήρια, καταστήματα λιανικής, super markets, χώρους ομορφιάς, χώρους υγείας, επαγγελματικούς χώρους και στο Δημόσιο.

Πλήρης και συνεχής ενημέρωση

Η Pest Proof, μέσω ολοκληρωμένων αναφορών παρακολούθησης της δραστηριότητας και των κινδύνων, παρέχει πλήρη ενημέρωση στον πελάτη.

«Τηρούμε ένα ολοκληρωμένο αρχείο καταγραφής και ανάλυσης (monthly-yearly report) της δραστηριότητας των εκάστοτε εγκαταστάσεων. Θέλουμε οι πελάτες μας να νιώθουν ότι έχουν κάθε στιγμή έναν συνεργάτη δίπλα τους», τονίζει ο κ. Παντατζόγλου.

Όπως εξηγεί, η εταιρεία δεν επενδύει μόνο στη χρήση μη τοξικών φαρμάκων αλλά εξελίσσεται συνεχώς με διαρκή επιμόρφωση του προσωπικού μέσω ειδικών σεμιναρίων.

«Παρακολουθούμε συνεχώς την εξέλιξη των παρασίτων, τα οποία μεταβάλλονται, προσαρμόζονται και αποκτούν μεγαλύτερη ανθεκτικότητα. Έτσι, καταφέρνουμε να είμαστε αποτελεσματικοί από την πρώτη κιόλας εφαρμογή», αναφέρει ο Στέλιος Παντατζόγλου, ο γεωπόνος της εταιρείας.

Η Pest Proof κατέχει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις, καθώς έχει άδεια από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ενώ ακολουθεί πιστά τα πρότυπα που ορίζει το IPM (Integrated Pest Management) και όλες οι εφαρμογές της συνάδουν με τα πρότυπα HACCP και ISO22000.

Επικοινωνία

Site
Facebook
Twitter
Instagram
Mail: info@pestproof.gr