Skip to main content

Πηγές ΝΔ για Κασσελάκη: Αφού λέει πως έχει αποχωρήσει από 10/3/2023, ποιος δάνεισε τον Δεκέμβριο τον ΣΥΡΙΖΑ;

«Τι αλήθεια ισχύει για τη συγκεκριμένη εταιρία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης;», διερωτώνται στελέχη του κυβερνώντος κόμματος

«Οι παλινωδίες του κ. Κασσελάκη γύρω από τις εταιρίες που κατέχει στο εξωτερικό έχουν εξαφανίσει κάθε ψήγμα σοβαρότητας», αναφέρουν πηγές της ΝΔ σχετικά με τα αστακοκάραβα.

«Την 1η Μαρτίου ο κ. Κασσελάκης δηλώνει δημόσια: "Έχω ακόμα μερίσματα, χωρίς να είμαι στη διοίκηση". Σήμερα ο κ. Κασσελάκης υποστηρίζει: "Έχω αποχωρήσει από τα αστακοκάραβα από τις 10/3/2023"», τονίζουν οι πηγές.

«Τι αλήθεια ισχύει για τη συγκεκριμένη εταιρία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης; Τι αλήθεια ισχύει για τις υπόλοιπες εταιρίες που διαθέτει στο εξωτερικό; Αφού, όπως λέει, έχει αποχωρήσει από τις 10 Μαρτίου 2023, ποιος έχει δανείσει στα τέλη Δεκεμβρίου 2023 τον ΣΥΡΙΖΑ;», καταλήγουν.

Σημειώνεται ότι ο κ. Κασσελάκης, μέσω ενός βίντεο στο Instagram απαντά για τα αστακοκάραβά του.

«Ο Μητσοτάκης των πλαστών πόθεν έσχες ασχολείται με νόμιμα αστακοκάραβα, από τα οποία έχω αποχωρήσει από τις 10 Μαρτίου 2023. Αλλά αυτό δεν το "ανακάλυψε" το ρεπορτάζ του Μαξίμου, παρά μόνο την αρχική εγγραφή των αλιευτικών αδειών», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ουσιαστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι από την εν λόγω εταιρεία αποχώρησε έναν χρόνο πριν. Σε συνέντευξή του στον Γιώργο Λιάγκα πριν από λίγες ημέρες, την 1η Μαρτίου 2024, ο ίδιος αναφέρθηκε στη δραστηριότητά του με τα αστακοκάραβα αυτά.