Skip to main content

«Πονηρός ο… Βλάχος»

Έξω φρενών έγινε ο Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Π. Ψωμιάδης, μόλις έμαθε ότι ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρης θα...
Έξω φρενών έγινε ο Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, μόλις έμαθε ότι ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης θα συναντηθεί και θα συνεργασθεί  πρώτα με τον Τοπικό Αντιπεριφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα και μετά μ αυτόν. Ο Κυρ Γιάννης ζήτησε η συνάντηση να γίνει λίγο πριν την ορκωμοσία του σήμερα το μεσημέρι, γεγονός που σημαίνει ότι δεν θέλει να χάσει λεπτό για τα νέα του καθήκοντα. Ούτως ή άλλως, οι  σχέσεις Μπουτάρη-Τζιτζικώστα θεωρούνται κάτι παραπάνω από καλές.

ΥΓ: Λόγω κοινής καταγωγής και μακρινής συγγένειας βρίσκονται στην αρχή δημιουργίας ενός άτυπου «συνασπισμού» κοινών προσπαθειών και δυνάμεων για τα προβλήματα της πόλης. Τώρα, αν στο συνασπισμό αυτό χωράει κι ένας…πόντιος, όπως ο Περιφερειάρχης Ψωμάδης, θα δείξει. Το σίγουρο είναι ότι ο Μπουτάρης πριν βάλει την τιμητική κορδέλα του δημάρχου, είπε να βάλει... διαβάλματα ανάμεσα στους δυο γαλάζιους «αντίπαλους» του.

ΥΓ: Η συνάντηση Μπουτάρη-Τζιτζικώστα θα γίνει στα γραφεία της παράταξης ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ στο νέο δημαρχιακό μέγαρο. Στη 1 μμ θα γίνει η ορκωμοσία του δημάρχου και των δημοτικών συμβούλων, σε περίπτωση που θέλετε να την παρακολουθήσετε και να τους βρείτε όλους μαζεμένους, για πρώτη φορά. Ας ελπίσουμε όχι και για τελευταία...

ΥΓ: Δεν έγινε γνωστό αν την τελετή ορκωμοσίας θα την παρακολουθήσουν στελέχη ή βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, που στήριξε με νύχια και με δόντια την υποψηφιότητα Μπουτάρη.