Skip to main content

«Πονοκέφαλος» για ΠΑΟΚ-Λουτσέσκου για τους υπεράριθμους μη κοινοτικούς

Το όριο για τους μη κοινοτικούς παίκτες που δικαιούται κάθε ομάδα στο ρόστερ της είναι οι πέντε, ωστόσο ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή διαθέτει επτά

Μετά την απόκτηση του Ευγένιου Χατσερίδη, αλλά και την επιστροφή των δανεικών στον ΠΑΟΚ, το ρόστερ του Δικεφάλου ξεπερνάει τον αριθμό μη κοινοτικών ποδοσφαιριστών.

Το όριο για τους μη κοινοτικούς παίκτες που δικαιούται κάθε ομάδα στο ρόστερ της είναι οι πέντε, ωστόσο ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή διαθέτει επτά.

Ο λόγος για τους Μάτος, Χατσερίδη, Σάχοφ, Μαουρίσιο, Ενρίκε, Ουάρντα και Ζάιρο από τους ο οποίους ο Ρασβάν Λουτσέσκου καλείτε να... κόψει δύο μέχρι το τέλος της θερινής μεταγραφικής περιόδου.

Παρ' όλα αυτά, όπως αναφέρει το sdna.gr, είναι γνωστό πως ο Ζάιρο δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ρουμάνου τεχνικού με τον παίκτη να ψάχνει ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Όσον αφορά τους υπολοίπους τα πράγματα είναι δύσκολα και φέρνουν... πονοκέφαλο στους επιτελείς του ΠΑΟΚ, καθώς είναι ποδοσφαιριστές με ποιοτικά χαρακτηριστικά που εφόσον παραμείνουν θα έχουν ρόλο στο ρόστερ των «ασπρόμαυρων».

Στόχος του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν είναι να πρωταγωνιστήσει και στις τρεις διοργανώσεις στις οποίες θα συμμετέχει, ενώ οι ιθύνοντες της ομάδας καλούνται να πάρουν την πρώτη δύσκολη απόφαση της χρονιάς για το ποιος μη κοινοτικός δε θα αγωνιστεί με τη φανέλα των «ασπρόμαυρων».

Αξίζει να σημειωθεί πως κοινοτικοί θεωρούνται οι παίκτες από τις εξής χώρες και ενώσεις (δεν εμπίπτουν στον περιορισμό Γ):

1)Ρωσία, Τουρκία, Κροατία, Σερβία, Βοσνία, Αλβανία.

2) Αλγερία, Μαρόκο, Τυνησία

3) Ευρωπαϊκή Ένωση (Αγγλία, Άγιος Μαρίνος, Ανδόρρα, Αυστρία, Β.Ιρλανδία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Γιβραλτάρ, Δανία, Ελβετία, Ελλάδα, Εσθονία, Ιρλανδία, Ισλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Κροατία, Κύπρος, Λετονία,

Λιθουανία, Λιχτενστάιν, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Νησιά Φερόες, Νορβηγία, Ολλανδία, Ουαλία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σκωτία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Τσεχία, Φινλανδία).