Skip to main content

Πορεία φιλάθλων του Ηρακλή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης - «Ανοίξτε το Καυτανζόγλειο την 1η Ιουνίου» (φωτο+videos)

Οι φίλαθλοι του Γηραιού φώναξαν συνθήματα κατά του προέδρου του Καυτανζόγλειου Σταδίου ζητώντας την παραίτησή του - Αιχμές και κατά των ιθυνόντων του συλλόγου

Πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν αργά το απόγευμα του Σαββάτου φίλαθλοι του Ηρακλή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με αίτημα μεταξύ άλλων το άνοιγμα του Καυτανζογλείου την 1η Ιουνίου 2024.

Μετά τη λήξη του αγώνα μπάσκετ Ηρακλής - Κόροιβος Αμαλιάδας στο κατάμεστο Ιβανώφειο, οι φίλαθλοι του Γηραιού, κρατώντας πανό και πυρσούς και φωνάζοντας συνθήματα, κατέβηκαν με πορεία από την 3ης Σεπτεμβρίου μέχρι τη ΧΑΝΘ, όπου πραγματοποίησαν στάση.

Οι Ηρακλειδείς φώναξαν συνθήματα κατά του προέδρου του Εθνικού Καυτανζόγλειου Σταδίου Ιωάννη Σωσσίδη, ζητώντας την παραίτησή του από τη διοίκηση του φορέα των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Η πορεία συνεχίστηκε από την Αγγελάκη, με τους φιλάθλους να πραγματοποιούν εκ νέου στάση με συνθήματα στην Καμάρα, και κατέληξε ξανά στο Ιβανώφειο, περνώντας από την Αγίου Δημητρίου.

Σχετικό κάλεσμα για την πορεία είχε απευθύνει εχθές ο σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών του Ηρακλή, Αυτόνομη Θύρα 10, με ανακοίνωσή της, στην οποία ανέφερε: «Εδώ και έναν χρόνο περιφερόμαστε από γήπεδο σε γήπεδο χωρίς να ιδρώνει το αφτί κανενός, με την ίδια την ΠΑΕ Ηρακλής να σιωπά αποδεχόμενη το μοιραίο. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να περιμένουμε άλλο την καλή προαίρεση που έχουν όλοι αυτοί που δήθεν σέβονται τον σύλλογό μας, αλλά κάθε τους κίνηση στρέφεται εναντίον του. Δεν μας αρκούν οι off the record πληροφορίες που διακινούνται από αυτούς που το μόνο που θέλουν είναι να κερδίσουν χρόνο εις βάρος μας».

Πηγή φωτογραφιών: Αυτόνομη Θύρα 10/Facebook