Σάββατο 21 Ιουλίου 2018
x

Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ

H Αναπτυξιακή Χαλκιδικής εξαίρεσε την εταιρεία Ελληνικός Χρυσός από τους χορηγούς του «1ου Αναπτυξιακού Συνεδρίου Χαλκιδικής».

Την εξαίρεση της «Ελληνικός Χρυσός» από τους χορηγούς του «1ου Αναπτυξιακού Συνεδρίου Χαλκιδικής», ανακοίνωσε η Αναπτυξιακή Χαλκιδικής ΑΕ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο λόγος είναι οι διαμαρτυρίες που προέκυψαν, καθώς η εταιρεία, δεν επιθυμεί, όπως αναφέρει, να διακινδυνεύσει να αποπροσανατολιστεί ο κύριος στόχος οργάνωσης ο οποίος είναι να αποτελέσει σημείο συνάντησης ανθρώπων του επιχειρηματικού, πολιτικού και επιστημονικού κόσμου για την κατάθεση σκέψεων, ανταλλαγής απόψεων, προβληματισμών και προτάσεων για το αναπτυξιακό παρόν και μέλλον της Χαλκιδικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Μετά από διαμαρτυρίες που προέκυψαν, η Αναπτυξιακή Χαλκιδικής ΑΕ, μη διακινδυνεύοντας να αποπροσανατολιστεί ο κύριος στόχος οργάνωσης του «1ο Αναπτυξιακού Συνεδρίου Χαλκιδικής», ο οποίος είναι να  αποτελέσει σημείο συνάντησης ανθρώπων του επιχειρηματικού, πολιτικού και επιστημονικού κόσμου για την κατάθεση σκέψεων, ανταλλαγής απόψεων, προβληματισμών και προτάσεων για το αναπτυξιακό παρόν και μέλλον της Χαλκιδικής, ανακοινώνει την εξαίρεση της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός» από τους χορηγούς του συνεδρίου.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ