Skip to main content

Ποσότητα αλλοιωμένου κρέατος σε παιδικές κατασκηνώσεις της ΕΛΑΣ

Στον εισαγγελέα οδηγείται η υπόθεση αλλοιωμένων κρεάτων, που εντοπίστηκαν στις παιδικές κατασκηνώσεις της Ελληνικής Αστυνομίας στον Άγιο Ανδρέα Αττικής.
Στον εισαγγελέα οδηγείται η υπόθεση αλλοιωμένων κρεάτων, που εντοπίστηκαν στις παιδικές κατασκηνώσεις της Ελληνικής Αστυνομίας  στον Άγιο Ανδρέα Αττικής. Στις 6 Αυγούστου, η ειδική επιτροπή παραλαβής ειδών διαπίστωσε ότι ποσότητα κρέατος που είχε παραδοθεί είχε αλλοιώσεις. Αμέσως διατάχθηκε η δέσμευση και η καταστροφή της συγκεκριμένης ποσότητας και η ενημέρωση του εισαγγελέα για τα ευρήματα.

Η προμήθεια κρεάτων στις παιδικές κατασκηνώσεις της Αστυνομίας γίνεται στο πλαίσιο σύμβασης που έχει καταρτίσει η Νομαρχία Αθηνών με συγκεκριμένο προμηθευτή και η σύμβαση αυτή αφορά στα νοσηλευτικά ιδρύματα και τα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου όπως είναι οι κατασκηνώσεις της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, τα είδη που παραλαμβάνονται στις κατασκηνώσεις ελέγχονται από ειδική επιτροπή στην οποία μετέχουν γιατρός, τεχνολόγος τροφίμων και αξιωματικοί της ελληνικής αστυνομίας.