Skip to main content

Προς αναβολή η 2η αγωνιστική των πλέι οφ λόγω Εθνικής

Σε αναβολή θα οδηγηθεί όπως όλα δείχνουν η 2η αγωνιστική των πλέι οφ, μπροστά στον μεγάλο στόχο της Εθνικής Ελλάδος να προκριθεί στο Euro

Αύριο Τετάρτη η Superleague θα συνεδριάσει για το αίτημα της ΕΠΟ, έπειτα από επιθυμία του Γκουστάβο Πογέτ, για αναβολή της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ, ώστε να έχει τους διεθνείς παίκτες των ελληνικών ομάδων νωρίτερα, εν όψει του “τελικού” με το Καζακστάν για τα μπαράζ του Nations League -με φόντο την πρόκριση στα τελικά του Euro- στις 21 Μαρτίου στην OPAP Arena. Πρόκειται για το σημαντικότερο παιχνίδι της γαλανόλευκης εδώ και μία δεκαετία, διεκδικώντας την παρουσία της σε μεγάλη διοργάνωση για πρώτη φορά μετά το 2014.

Για το συγκεκριμένο ζήτημα θα κληθούν να αποφασίσουν οι ομάδες της Λίγκας στην αυριανή συνεδρίαση κι όπως όλα δείχνουν θα... ανάψουν το πράσινο φως για την αναβολή.

Αυτό σημαίνει ότι το διήμερο 16-17 Μαρτίου δεν θα υπάρχει πιθανότατα δράση στα πλέι οφ και μένει να φανεί τι θα γίνει με τα πλέι άουτ που είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν εκείνο το Σαββατοκύριακο, με το επικρατέστερο σενάριο να είναι ότι θα διεξαχθούν κανονικά.