Skip to main content

Πρωτοφανής σε όγκο η μετακίνηση των οπαδών του Άρη

Ικανοποίηση υπάρχει στην οικογένεια του Άρη από την ανακοίνωση του αριθμού των εισιτηρίων που θα παραλάβουν οι «κίτρινοι» για τον τελικό του Κυπέλλου, όπως άλλωστε διατυπώθηκε και δια στόματος του προ
Ικανοποίηση υπάρχει στην οικογένεια του Άρη από την ανακοίνωση του αριθμού των εισιτηρίων που θα παραλάβουν οι «κίτρινοι» για τον τελικό του Κυπέλλου. Από σήμερα κιόλας ξεκινάει ένας αγώνας δρόμου για να είναι όλα έτοιμα για την μεγαλύτερη εκδρομή φιλάθλων που έγινε ποτέ.
Οι ψίθυροι, για μικρό αριθμό εισιτηρίων και στις δύο ομάδες, δεν επιβεβαιώθηκαν. Μετά από τη σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα υπάρχει πολύ μεγάλη ικανοποίηση στην οικογένεια του Άρη από την πορεία των συζητήσεων στην Αθήνα. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του προέδρου της ΠΑΕ Άρης Θανάση Αθανασιάδη.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε αρχικά στον αριθμό των εισιτηρίων, λέγοντας: «Το γεγονός της ίσης κατανομής των εισιτηρίων και ενός μεγάλου, μάλιστα, αριθμού, εξασφαλίζει συνθήκες ισονομίας και εξομαλύνει το μειονέκτημα έδρας που έχει ο Άρης, στην έδρα του Παναθηναϊκού».

Αναφορικά με τα οργανωτικά σχέδια που θα κάνει η ΠΑΕ, από ΄δω και στο εξής, τόνισε: «Θα έλεγα ότι δεν έχουμε αρχίσει καν την οργάνωση ακόμη. Τώρα μόλις επέστρεψαν οι συνεργάτες μας από την Αθήνα. Με βάσει όσα θα μας πουν, θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε και το πώς θα λειτουργήσουμε».
Σχετικά με τις προσκλήσεις που θα παραλάβει η πλευρά του Άρη, σημείωσε: «Είναι προφανές ότι υπάρχει η εξέχουσα κατηγορία ανθρώπων που πρέπει να ικανοποιήσει η ΠΑΕ. Είναι απελπιστικά μικρός ο αριθμός των προσκλήσεων. Από ΄κει και πέρα, θα προσπαθήσουμε και θα δούμε πώς θα το κανονίσουμε αυτό».

Τέλος, συμπλήρωσε ο κ. Αθανασιάδης: «Θα πρέπει να ετοιμαστούμε καλά όλοι μας και, κυρίως, πνευματικά. Θα είναι πρωτοφανής η μετακίνηση σε όγκο και θα έχουμε μία σωστή παρουσία, που θα καταδείξει και το επίπεδο του κόσμου του Άρη. Θα υπάρξουν προγραμματισμένες συναντήσεις, προκειμένου να συντονιστούν οι ενέργειές μας από εδώ και πέρα, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι ανακοινώσεις θα υπάρξουν σύντομα».