Skip to main content

Προβλήματα με ομίχλη στο Μακεδονία - Επέστρεψε Αθήνα η πτήση Μητσοτάκη

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έχει προγραμματίσει διήμερη περιοδεία σε Πιερία και Πέλλα και για αυτόν τον λόγο «πετούσε» σήμερα για Θεσσαλονίκη.

Αδύνατον κατέστη να προσγειωθεί το αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με προορισμό τη Θεσσαλονίκη καθώς για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα υπάρχουν προβλήματα στις αφίξεις στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» λόγω ομίχλης. 

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έχει προγραμματίσει διήμερη περιοδεία σε Πιερία και Πέλλα σήμερα και αύριο και για αυτόν τον λόγο «πετούσε» σήμερα για Θεσσαλονίκη. 

Η πτήση επέστρεψε πίσω στην Αθήνα και ο κ.Μητσοτάκης, όπως γνωστοποίησε, ο ίδιος μέσω twitter, μεταβαίνει οδικώς στην Πιερία.

Αν και η ομίχλη στη Θεσσαλονίκη είναι λιγότερο πυκνή σε σχέση με χθες καταγράφονται και σήμερα προβλήματα με τις πτήσεις στο Μακεδονία. Συγκεκριμένα, προβλήματα καταγράφονται στην προσγείωση των αεροπλάνων από τις 8 το πρωί, καθώς νωρίτερα προσγειώθηκαν δύο αεροπλάνα, ένα της Turkish Airlines από Κωνσταντινούπολη και ένα της Olympic Air από Αθήνα.

Οι αναχωρήσεις μέχρι αυτή την ώρα πραγματοποιούνται κανονικά.