Skip to main content

Προβλημάτισε αλλά κέρδισε με 1-0 τη Φένλο ο ΠΑΟΚ (video)

Ο «Δικέφαλος» προβλημάτισε με την απόδοσή του κόντρα στη νεοφώτιστη ομάδα της Eredivisie αλλά κέρδισε χάρη σε γκολ του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς

Τη νίκη με 1-0 εναντίον της Φένλο στο τρίτο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους κατέκτησε ο ΠΑΟΚ.

Ο «Δικέφαλος» προβλημάτισε με την απόδοσή του κόντρα στη νεοφώτιστη ομάδα της Eredivisie αλλά κατάφερε να κερδίσει χάρη σε γκολ του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Συγκεκριμένα, στο 70΄ο Κάμπος σούταρε δυνατά από τα δεξιά με τη μπάλα να κοντράρει καταλήγοντας στο οριζόντιο δοκάρι αλλά ο Σέρβος επιθετικός από θέση βολής δεν αστόχησε διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς χρησιμοποίησε ξανά διάταξη 4-4-2 μετά το 3-4-3 που είχε δοκιμάσει στη φιλική ήττα εναντίον της Γάνδης ενώ θετική ήταν η εμφάνιση του νεαρού τερματοφύλακα Μάριου Σιαμπάνη στο διάστημα της μίας ώρας που αγωνίστηκε πριν αντικατασταθεί από τον Νίκο Μελίσσα.

Υπενθυμίζεται πως o «Δικέφαλος» θα δώσει το τελευταίο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους τo Σάββατο εναντίον του Άγιαξ στις 20:00, κεκλεισμένων των θυρών στην «Amsterdam Arena».

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης (Μελίσσας 62'), Δεληγιαννίδης (Μάτος 62'), Μαλεζάς (Κρέσπο 62'), Βαρέλα (Πούγγουρας 62'), Λέοβατς (Λεβέκ 46'), Σάκχοφ (Κάνιας 62'), Κάτσε, Ενρίκε (Κάμπος 46') Μπίσεσβαρ (Πέλκας 46'), Κουλούρης (Μακ 46'), Αθανασιάδης (Πρίγιοβιτς 46').