Skip to main content

Ρατς: Ήρθα για διακοπές, όχι για τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη

Τους λόγους της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη εξήγησε ο Ράζβαν Ρατς, ο οποίος ξεκαθάρισε πως αυτή δεν σχετίζεται με τον ΠΑΟΚ.

Στο ραδιοφωνικό σταθμό «Arena FM» μίλησε ο Ράζβαν Ρατς εξηγώντας τους λόγους της επιστροφής του στη Θεσσαλονίκη. Ο Ρουμάνος ακραίος αμυντικός ξεκαθάρισε πως αυτή δεν σχετίζεται με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη: "Δεν γύρισα για τον ΠΑΟΚ. Ήρθα για διακοπές στη Χαλκιδική και για να δω κάποιους φίλους".

Για τον ΠΑΟΚ: "Έχω ακόμα επαφή με παλιούς συμπαίκτες. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και πραγματικά εύχομαι να τα καταφέρει να είναι στους ομίλους. Θα είναι μεγάλη η χαρά και η περηφάνια για τους παίκτες και για τους οπαδούς. Θεωρώ ότι έχει πιθανότητες να προχωρήσει ο ΠΑΟΚ".

Για το αν έβλεπε τον ΠΑΟΚ: "Δεν είδα αγώνες του ΠΑΟΚ γιατί δεν είχα το κανάλι, αλλά μάθαινα συνεχώς τι συμβαίνει στον ΠΑΟΚ. Ευχαριστήθηκα πολύ το διάστημα στον ΠΑΟΚ για πολλούς λόγους και λυπήθηκα που αναγκάστηκα να φύγω, γιατί Άρνεσεν και Τούντορ δε με ήθελαν. Εγώ δεν ήθελα να φύγω πάντως. Είμαι πλέον και οπαδός του ΠΑΟΚ".

Για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ: "Οι οπαδοί της Bαγιεκάνο (σ.σ. ομάδα στην οποία αγωνίστηκε την σεζόν 2015-16) ήταν τρελοί, αλλά όχι τόσο όσο οι οπαδοί του ΠΑΟΚ".

Business Story
Off