Skip to main content

Rhetor Law Firm: Μήνυμα αλληλεγγύης και στήριξης προς τους Έλληνες πυροσβέστες

Η εταιρεία διέθεσε χιλιάδες φιάλες εμφιαλωμένου νερού στις γυναίκες και στους άνδρες του Πυροσβεστικού Σώματος Θεσσαλονίκης

Την έμπρακτη στήριξή της στους πυροσβέστες που μάχονται καθημερινά με τις καταστροφικές πυρκαγιές και που χρειάζονται την κοινωνική αλληλεγγύη μας, αποδεικνύει για μια ακόμη φορά η Rhetor Δ. Ζάχος – Α. Παπαμιμίκος, προχωρώντας σε δωρεά χιλιάδων φιαλών εμφιαλωμένου νερού στην Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του Ν. Θεσσαλονίκης.

«Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Rhetor ‘’Συνηγορούμε για το Καλό’’, είμαστε παρόντες σε σημαντικά κοινωνικά θέματα που απαιτούν στήριξη και αλληλεγγύη, όπως συνέβη με τις πρόσφατες πυρκαγιές που ανέδειξαν την ανάγκη συνδρομής όλων μας, κατά τις δυνάμεις του ο καθένας, τόσο στην προσπάθεια επαναφοράς των πληγέντων συνανθρώπων μας στην καθημερινότητά τους, όσο και στην ενίσχυση του δύσκολου έργου του Πυροσβεστικού Σώματος. Με σεβασμό στις αξίες και τις αρχές μας και με πλήρη επίγνωση του κοινωνικού ρόλου της Rhetor, συνεχίζουμε να στηρίζουμε διαχρονικά τον άνθρωπο και το περιβάλλον», δήλωσε ο κ. Ανδρέας Παπαμιμίκος, συνιδρυτής της εταιρείας.

Image