Skip to main content

Τα ρούχα από ανακυκλώσιμα γίνονται έκθεση στη Νέα Παραλία (φωτο)

Σήμερα στις 20:00, στο περίπτερο του Κήπου του Απογευματινού Ήλιου, τα εγκαίνια της έκθεσης ρούχων από σκουπίδια και ανακυκλώσιμα υλικά

ρούχα από σκουπίδια και ανακυκλώσιμα υλικά που εντυπωσίασαν στην ειδική εκδήλωση - περφόρμαντς «Νέα Παραλία_Νέα Πασαρέλα», που διοργάνωσε ο σύλλογος «Φίλοι της Νέας Παραλίας» στις 28 Σεπτεμβρίου γίνονται έκθεση στο περίπτερο του Κήπου του Απογευματινού Ήλιου στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης. Η έκυθεση εγκαινιάζεται σήμερα Σάββατο στις 8 το βράδυ.

Επαγγελματίες σχεδιαστές, ερασιτέχνες της μόδας, καλλιτέχνες και όχι μόνο δημιούργησαν πρωτότυπα ενδύματα και αξεσουάρ από ανακυκλώσιμα υλικά, όπως πλαστικές σακούλες, τενεκεδάκια αναψυκτικών, εφημερίδες, πλαστικά γάντια, καλαμάκια, φελλούς, και τα παρουσιάζουν στο κοινό της Θεσσαλονίκης δίπλα στη θάλασσα στο χώρο της παραλίας.

«Τα θαυμάσαμε από μακριά στις 28/9, από σήμερα μπορούμε να τα θαυμάσουμε και από κοντά. Εκπληκτική δουλειά με προς ανακύκλωση υλικά. Εγκαίνια σήμερα στις 8μμ. Από τους Φίλους της Νέας Παραλίας», ανέφερε σχετικά ο αρχιτέκτονας του έργου της Νέας Παραλίας, Πρόδρομος Νικηφορίδης, σε σχόλιό του στο Facebook, δίνοντας, μάλιστα, μία γεύση από τις εικόνες, αναρτώντας τη φωτογραφία που ακολουθεί.

 

Σήμερα στις 20:00 τα εγκαίνια της έκθεσης ρούχων από ανακυκλώσιμα υλικά