Skip to main content

Σάββας: «Επιθυμώ να εξεταστεί ξανά το θέμα του Ηρακλή»

Η υπόθεση της ΠΑΕ Ηρακλής θα πρέπει να εξεταστεί ξανά σύμφωνα με δηλώσεις του Χρήστου Σάββα.

 

Στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Metropolis» τοποθετήθηκε το μέλος της εκτελεστικής γραμματείας της ΕΠΟ, Χρήστος Σάββας, για την υπόθεση της ΠΑΕ Ηρακλής. 
 
Αναλυτικά:
 
«Το αίτημα του Ηρακλή μπορεί να επανεξεταστεί και αυτό θα το αποφασίσει καταρχάς ο πρόεδρος και μετέπειτα το συμβούλιο. Τα θέματα αυτά καταρχάς τα χειρίζεται ο πρόεδρος. Μου είπε τα επιχειρήματα για τον ΟΦΗ που συνηγορούν στην απόφαση αυτή και συμφώνησα. Στο θέμα του Ηρακλή δεν μπορώ να ξέρω τι θέλει. Το θέμα του Ηρακλή είναι κάτι ξεχωριστό και θα το δούμε σίγουρα ξεχωριστά. Κάθε περίπτωση έχει τα δικά της χαρακτηριστικά. Προσωπικά δεν μπορώ να ξέρω τα χαρακτηριστικά με το θέμα του Ηρακλή. Ανάλογα με τι στοιχεία υπάρχουν και αν πρέπει να γίνει δεκτή τότε θα πρέπει να επανεξετάσουμε το θέμα. Προσωπική μου επιθυμία είναι να εξεταστεί ξανά το θέμα του Ηρακλή. Προσωπικά θα ψήφιζα θετικά για τον Ηρακλή».
 
Για την υπόθεση του Ερόλ Μπουλούτ: «Για θέματα που δεν είμαι εκεί δεν μπορώ να σας πω. Σίγουρα αν όντως έχει γίνει αυτό τότε θα πρέπει να τιμωρηθεί αυτός που έχει δώσει άδεια».