Skip to main content

Σάιμπερτ: Δεν έχετε δει ακόμη αυτά που μπορούμε να κάνουμε

Ανεξάρτητα από ταξίδια και αντίπαλο, εμείς πρέπει να προσπαθούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα, υπογράμμισε ο Αμερικανός γκαρντ του Δικεφάλου.

Για την πρώτη νίκη του ΠΑΟΚ στη σεζόν, για την έναρξη των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του συλλόγου αλλά και για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Άρη αναφέρθηκε σε δηλώσεις του, ο γκαρντ του Δικεφάλου, Τζόρνταν Σάιμπερτ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αμερικανός σουτέρ:

«Ήταν μια πολύ καλή νίκη και ένας πολύ καλός τρόπος για να επανέλθουμε μετά από την άσχημη ήττα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για το ομαδικό πνεύμα. Αν παίζουμε όλοι μαζί, μπορούμε καλύτερα. Ήταν μια εβδομάδα καλής προετοιμασίας, πολύ καλού σκάουτινγκ και αυτό άνηκε στο παιχνίδι. Ακόμα και στις προπονήσεις προσπαθούμε να συνηθίσουμε διάφορα πράγματα. Ακόμα και από το πως σφυρίζονται τα βήματα στην Ελλάδα, ποια επαφή μπορούμε να έχουμε. Είναι διαφορετικές καταστάσεις. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος δεν έχει δει το καλύτερο που μπορούμε να βγάλουμε. Θα συνεχίσουμε να προπονούμαστε για να το δουν».

Για το γεγονός ότι ξεκινούν πλέον τα δύο παιχνίδια την εβδομάδα: «Είμαστε επαγγελματίες. Ανεξάρτητα από ταξίδια και αντίπαλο, εμείς πρέπει να προσπαθούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα. Δεν έχει σημασία ποιος θα είναι ο αντίπαλος, εμείς πρέπει να πάρουμε αυτό που θέλουμε, γιατί αυτό αξίζει στην ομάδα, που πρέπει να είναι έτοιμη για μάχη».

 Για το αν έχει ξεκινήσει ήδη συζήτηση στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ, για το παιχνίδι με τον Άρη: «Όχι ακόμα. Έχω ακούσει για αυτό το παιχνίδι, αλλά είναι κάτι που κανένας δε μπορεί να αρχίσει να σκέφτεται πριν το παιχνίδι της Τετάρτης».