Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018
x

ΣΑΡΑΜΑΝΤΑΣ: ΕΜΕΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ

Ο νεαρός αμυντικός του Γηραιού δήλωσε πως δεν πρέπει να μείνει κανείς στα λόγια αλλά να παλέψει ώστε να καταφέρει να σωθεί η ομάδα

Για την απόφασή του να παραμείνει στον Ηρακλή μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Arena», ο Γιώργος Σαραμαντάς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο νεαρός αμυντικός του Γηραιού:

«Μένω στην ομάδα και ήταν αυτό που ήθελα. Έχουμε ένα δύσκολο έργο, δεν θέλω να μείνουμε στα λόγια, πρέπει να παλέψουμε όλοι για να σώσουμε τον Ηρακλή. Περίμενα τον Ηρακλή, αυτό ήθελα πάνω από όλα, δεν ήθελα να φύγω έτσι από την ομάδα που με ανέδειξε. Όλα καλά πλέον, συνεχίζουμε.

Με συνδέουν πολλά με αυτή την ομάδα, έχω περάσει πολλά και ωραία και άσχημα. Είναι στενάχωρο όταν χάνονται παιδιά από την ομάδα, όλοι έχουν βάλει το λιθαράκι τους.

Η βαθμολογική θέση του Ηρακλή είναι πολύ δύσκολη, όμως έχουμε μάθει στα δύσκολα και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για να καταφέρουμε να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία».

Για τον Νίκο Παπαδόπουλο και τον Σάββα Παντελίδη σχολίασε: «Εμείς με τον κ. Παπαδόπουλο ανεβήκαμε στην κατηγορία αλλά και ο κ. Παντελίδης είναι πολύ καλός στην δουλειά του και μας τιμάει που ήθελε να μείνουμε όλοι στην ομάδα».

Ερωτηθείς αν καταφέρει να σωθεί ο Ηρακλής, απάντησε: «Είμαι πάντα αισιόδοξος και πιστεύω ότι ο Ηρακλής θα σωθεί. Πρέπει να ξυπνήσουμε και εμείς και να δείξουμε τι αξίζουμε μέσα στο γήπεδο. Κανένα παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο, πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να κοιτάξουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Για τον κόσμο της ομάδας είπε: «Ο κόσμος μας βοηθούσε και μας βοηθάει όσο μπορεί, ελπίζω να επιστρέψουν οι καλές μέρες του παρελθόντος. Νομίζω ότι η υπομονή τους πλέον έχει εξαντληθεί. Δεμένοι πάντως είδαμε όλοι τι μπορούμε να κάνουμε. Θα δώσουμε ό,τι έχουμε από δω και πέρα και ελπίζουμε να καταφέρουμε να σώσουμε την ομάδα».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ