Skip to main content

Σαραμαντάς: Μάθαμε να παλεύουμε, αυτό θα κάνουμε και φέτος

Για την καλοκαιρινή προετοιμασία του Ηρακλή και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος μίλησε ο Γιώργος Σαραμαντάς.

Στους εκπροσώπους του Τύπου μίλησε ο αριστερός μπακ του Ηρακλή, Γιώργος Σαραμαντάς, από την Ολλανδία όπου συνεχίζεται η καλοκαιρινή προετοιμασία των «κυανόλευκων» εν όψει της ερχόμενης σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για την ως τώρα προετοιμασία: «Είμαστε εδώ για να δουλέψουμε, για να απομονωθούμε, να ξεχάσουμε τα προβλήματα που έχουμε σαν ομάδα. Θα κάνουμε τη δουλειά μας, θα εστιάσουμε στις αδυναμίες μας, έτσι ώστε να γυρίσουμε πιο έτοιμοι».

Για το φιλικό με τη Μαλίν: «Στο πρώτο φιλικό δεν ήμασταν έτοιμοι, αγώνα με αγώνα, όμως, θα βελτιωνόμαστε».

Για το πόσο ανταγωνιστικός μπορεί να είναι ο φετινός Ηρακλής με δεδομένες τις απώλειες σε σχέση με πέρσι: «Είναι σημαντικές οι απώλειες και αυτή του Μιχάλη, όμως, δεν μπορούμε να παραμείνουμε σε αυτά. Πρέπει να δουλέψουμε αυτοί που είμαστε για να κάνουμε ένα δυνατό σύνολο. Μάθαμε να παλεύουμε και αυτό θα κάνουμε και φέτος».

Για τους στόχους του Ηρακλή: «Είναι νωρίς ακόμη. Όταν παλεύεις και παίρνεις αυτό που θες μέσα στο γήπεδο, δηλαδή τους τρεις βαθμούς, βάζεις στόχους και έρχονται όλα».

Για την ανάγκη ενίσχυσης του Ηρακλή: «Ο προπονητής το ξέρει αυτό και θα κάνει αυτό που πρέπει γιατί ξέρει την ομάδα. Θέλουμε να δέσουμε με τους νέους, να τους εντάξουμε στην ομάδα, να καταλάβουν πώς δουλεύουμε και να μας βγαίνει αυτό στο γήπεδο».

Για τις διαφορές με πέρσι στην προετοιμασία: «Είναι πιο οργανωμένα εδώ, πιο προσεγμένα τα γήπεδα, κάτι που μας ενδιαφέρει και εμάς για να βελτιώνουμε συνεχώς την ατομική μας απόδοση. Οι συνθήκες είναι ό,τι πρέπει για να δουλέψουμε. Είναι άψογο το φαγητό. Γενικότερα έχουμε αυτά που θέλει να έχει κάθε ποδοσφαιριστής».

Για την υπόσχεση ενόψει της νέας σεζόν: «Εμείς σαν Ηρακλής και ο καθένας ξεχωριστά σαν άτομα θα κάνουμε αυτό που πρέπει. Θα παλεύουμε και έχουμε δείξει ότι είμαστε μαχητές. Από εκεί και πέρα, δουλειά και όλα θα έρθουν».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος ανέκαθεν είναι μαζί μας και τον ευχαριστούμε. Θέλουμε να μας στηρίξει και φέτος».

Για την απώλεια Μπουκουβάλα: «Κάναμε προσπάθειες. Αγαπάμε τον Μιχάλη, να έχει υγεία και να συνεχίσει καλά εκεί που θα πάει. Υπάρχουν παιδιά που θα τον διαδεχθούν, θα είναι αντάξιοι του Μιχάλη και θα συνεχίσουμε μαζί την προσπάθεια».