Skip to main content

Σαρωτικός ο ΠΑΟΚ, έριξε τεσσάρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και έπιασε ξανά κορυφή

Οι παίχτες του Λουτσέσκου φάνηκε πως ξεπέρασαν την ήττα από τον Άρη την προηγούμενη αγωνιστική, πραγματοποιώντας μια ακόμα εξαιρετική εμφάνιση

Επιστροφή στις εντυπωσιακές εμφανίσεις για τον ΠΑΟΚ, αφού μετά την ήττα από τον Άρη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ο Δικέφαλος του Βορρά θυμήθηκε ξανά τον καλό του εαυτό και ξέσπασε εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ σε βάρος των Ηπειρωτών.

Το καλύτερο βέβαια για την ομάδα του Λουτσέσκου ήταν πως βρέθηκε ξανά στην κορυφή με συγκάτοικο τον Παναθηναϊκό, μετά το ισόπαλο ντέρμπι 2-2 μεταξύ της ΑΕΚ και των Πρασίνων.

Το σκορ άνοιξε ο Μπάμπα στο 29' παίρνοντας το ριμπάουντ από απόκρουση του Κλέιμαν σε σουτ του Ντεσπόντοφ.

Ο ΠΑΟΚ διπλασίασε τα τέρματά του στο 49' όταν ο Μούργκ εκτέλεσε φάουλ, η άμυνα των Ηπειρωτών έδιωξε προς τα δεξιά, εκεί που στη μεγάλη περιοχή ο Μεϊτέ έκανε το πλασέ, σαν σέντρα, με την μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά να περνάει πάνω από τον Κλέιμαν για το 2-0.

Στο 53' ο Ντεσπόντοφ άφησε την μπάλα από τα δεξιά στον Σάστρε, ο οποίος γέμισε στην περιοχή και ο 18χρονος με πολύ ωραία κεφαλιά έκανε το 3-0.

Στο 66' Ο Σάστρε από τα δεξιά προσπάθησε να κάνει το γύρισμα προς την περιοχή, ο Ριένστρα έβαλε το πόδι του, η μπάλα πήρε πορεία προς την εστία, κρεμώντας τον Κλέιμαν για το 4-0 του Δικεφάλου.

Οι συνθέσεις:  

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε (79’ Λύρατζης), Κετζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ (73’ Μάρκος Αντόνιο), Μουργκ (68’ Κωνσταντέλιας), Τάισον, Ντεσπόντοφ (68’ Α. Ζίβκοβιτς), Τζίμας (68’ Μπράντον).  

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κλέιμαν, Σόρια (88’ Πανάγου), Κιάκος, Εραμούσπε, Παντελάκης, Καραχάλιος (71’ Εφορντ), Ριένστρα, Μπακαδήμας (71’ Λιάσος), Λεό (62’ Ροσέρο), Τζίνο, Κόντε (62’ Μπαλάν).