Skip to main content

Σαββίδης: Με κάνατε περήφανο - Θα είμαι στην Αθήνα, όχι στο γήπεδο

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές για τον τρόπο που η ομάδα τερμάτισε στο πρωτάθλημα τονίζοντας πως «τώρα αρχίζουν όλα»

Το δικό του «ευχαριστώ» στους παίκτες του ΠΑΟΚ για τον τρόπο που η ομάδα τερμάτισε στο πρωτάθλημα είπε ο Ιβάν Σαββίδης.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το «PAOK 24», ο ισχυρός άνδρας του «Δικεφάλου» επικοινώνησε με τους ποδοσφαιριστές και το επιτελείο της ομάδας μέσω Skype αμέσως μετά τη σημερινή προπόνηση περνώντας τα δικά του μηνύματα ενόψει του τελικού κυπέλλου.

Ο ομογενής επιχειρηματίας έκανε μπροστά σε όλους ξεχωριστή αναφορά στην μεγάλη επιτυχία του Ραζβάν Λουτσέσκου και αρχικά ανέφερε: «Πρώτα θέλω να ευχαριστήσω τον Ραζβάν, που έφτιαξε σε τόσο σύντομο διάστημα μια ομάδα με άψογο κλίμα και με πνεύμα νικητή. 


Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους που τελειώσαμε δυναμικά και με το κεφάλι μας ψηλά το πρωτάθλημα».

Στην συνέχεια προσέθεσε: «Ο Ραζβάν και η διοίκηση έκαναν φέτος πρόοδο σε ένα πολύ σημαντικό ζήτημα: όσα σοκ και αν επιχείρησαν οι αντίπαλοί μας να μας προκαλέσουν, δεν δημιουργήθηκε στην ομάδα πανικός και εκνευρισμός, όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια.


Δεν το λέω συχνά, αλλά με έχετε κάνει περήφανο. Οι τίτλοι είναι μπροστά μας, γιατί για εμάς όλα αρχίζουν τώρα, αλλά ποτέ στη ζωή μου δεν θα ξεχάσω εσάς, αυτή την ομάδα και σας ευχαριστώ γι αυτό».

Για τον τελικό τόνισε: «Θα είμαι μαζί σας στην Αθήνα, αλλά όχι στο γήπεδο. Θέλω με ηρεμία αλλά και με αποφασιστικότητα να ετοιμαστείτε να κατακτήσετε αυτό το Κύπελλο και να το πανηγυρίσουμε μαζί, σαν οικογένεια».