Skip to main content

Σε αγώνες στίβου συμμετείχε ο μικρός Γιάννης Παπαστεφανάκης

Ο μικρός φίλαθλος αλλά και αθλητής του ΠΑΟΚ τις προηγούμενες ημέρες συμμετείχε σε αγώνες δρόμου με το τμήμα στίβου του Δικεφάλου

Πιο συγκεκριμένα ο Γιάννης Παπαστεφανάκης έδωσε το «παρών» στον 15ο αγώνα δρόμου Καλαμπάκα-Τρίκαλα, έχοντας ως συνοδό του τον Βασίλη Νίκου.

Στον 15ο Αγώνα Δρόμου Καλαμπάκα-Τρίκαλα, αγωνίστηκε ο αθλητής Στίβου του ΠΑΟΚ, Γιάννης Παπαστεφανάκης. Ο νεαρός αθλητής του Δικεφάλου, με το συνοδό του, Βασίλη Νίκου, συμμετείχε στον αγώνα δρόμου βγάζοντας όλη την θετική του ενέργεια και την αγάπη του για τον αθλητισμό.

Ο Γιάννης Παπαστεφανάκης εκπροσωπεί επάξια το τμήμα Στίβου του ΠΑΟΚ σε μεγάλα ιβέντ, κάνοντας όλη την Οικογένεια του Δικεφάλου περήφανη με τον αδαμάντινο χαρακτήρα του και την χαρά του για το άθλημα.

Ο μικρός μαχητής της ζωής άφησε για λίγο στην άκρη τα ποδοσφαιρικά γήπεδα και πήρε μέρος στον 14ο Ημιμαραθώνιο Καλαμπάκας – Τρικάλων «Θανάσης Σταμόπουλος», 21 χιλιομέτρων, που πραγματοποιήθηκε σήμερα (10/3) το πρωί.

Ο νεαρός αθλητής του ΠΑΟΚ αγωνίστηκε με τον συναθλητή του, Βασίλη Νίκου, φορώντας τα ρούχα της αγαπημένης του ομάδας, τα οποία και δεν αποχωρίζεται ποτέ.