Skip to main content

Η 1η μεγάλη έξοδος του καλοκαιριού: Ουρές σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική

Αυξημένη είναι η κίνηση προς τη Χαλκιδική, σύμφωνα με την Τροχαία η οποία βρίσκεται σε κεντρικά σημεία. Άνοιξαν για λίγο τα διόδια στα Μάλγαρα

Τον δρόμο προς τις παραλίες της Χαλκιδικής και της Πιερίας έχουν πάρει από το πρωί οι πολίτες.

Σημειωτόν κινούνται τα οχήματα από το Cosmos, ενώ με χαμηλές ταχύτητες διεξάγεται η κυκλοφορία στο ύψος της Καρδίας. Στη συνέχεια ο δρόμος ανοίγει.

Μεγάλος είναι ο όγκος των οχημάτων και στο δίκτυο της Χαλκιδικής. Ουρές δύο χλμ σχημάτιζαν από το πρωί τα αυτοκίνητα, στην Ποτίδαια, στο ύψος του ξενοδοχείου Pomegranate.

Πολύ αυξημένη ήταν η κίνηση και στη Γερακινή, ενώ ρύθμιση της κυκλοφορίας γίνεται στη Νικήτη. Νωρίς το πρωί προβλήματα παρουσιάστηκαν στον κόμβο της Τρίγλιας (δείτε εδώ).

Λίγο μετά τις 13.30 η κατάσταση στην κίνηση των οχημάτων άρχισε να εξομαλύνεται. Αστυνομικοί της Τροχαίας βρίσκονται σε Ποτίδαια, Γερακινή και Νικήτη, για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας.

Αυξημένη είναι η κίνηση στα διόδια των Μαλγάρων, όπου νωρίτερα άνοιξαν δύο φορές για λίγα λεπτά οι μπάρες, προκειμένου να αποσυμφορηθεί η κατάσταση.

Λειτουργούν και προς τις δύο κατευθύνσεις από πέντε ταμεία. Οι οδηγοί προς την έξοδο σχηματίζουν σε κάθε ταμείο ουρά περίπου 300 μέτρων. Μόνο χθες πέρασαν από τ;α διόδια στο ρεύμα εξόδου σχεδόν 22.000 οχήματα.