Skip to main content

Σε εξετάσεις και εργομετρικά υποβλήθηκαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ (φωτος)

Η πρώτη προπόνηση του «Δικεφάλου» ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα και ώρα 18:00 στο «PAOK Sports Arena»

Συνεχίστηκε και σήμερα η διαδικασία των εξετάσεων, στις οποίες υποβάλλονται οι παίκτες του μπασκετικού ΠΑΟΚ ενώ παράλληλα ξεκίνησαν και οι εργομετρικοί έλεγχοι.

Οι Κέβιν Ντίλαρντ, Λάκι Τζόουνς, Όουεν Τζέιμς Κλάσεν, Ουσμάν Κρουμπάλι και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος βρέθηκαν το πρωί στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο, όπου υποβλήθηκαν σε αιματολογικούς και καρδιολογικούς ελέγχους.

Οι Βαγγέλης Μαργαρίτης, Απόλλων Τσόχλας, Λίνος Χρυσικόπουλος, Θοδωρής Ζάρας, Αντώνης Κόνιαρης, Δημήτρης Καραμανώλης, Βασίλης Παπαδόπουλος και Γιάννης Γιανναράς πέρασαν το πρωί της Παρασκευής από εργομετρικούς ελέγχους για δύναμη (ισοκινητική, ισομετρική), ταχυδύναμη (αλτικότητα, εκρηκτική δύναμη), αντοχή (αναερόβια ισχύς, δείκτης αντοχής), βασικό-ενεργειακό μεταβολισμό, λιπομέτρηση και σωματομετρήσεις στο Κέντρο Αθλητικής και Κινητικής Αξιολόγησης Metrisis. Την ίδια διαδικασία θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι παίκτες το πρωί του Σαββάτου.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα το απόγευμα στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της ομάδας στο «PAOK Sports Arena».