Skip to main content

«Σφράγισε» την πρόκριση κι έδωσε ραντεβού στους ομίλους ο ΠΑΟΚ (video)

Αλώβητος αποχώρησε από την έδρα τη Δανία ο ΠΑΟΚ (1-1), ο οποίος σε συνδυασμό με τη νίκη της Τούμπας έδωσε ραντεβού στους ομίλους του Europa League.

Τυπική διαδικασία ήταν για τον ΠΑΟΚ η δεύτερη αναμέτρησή του με αντίπαλο την Μπρόντμπι στη Δανία. Μετά την επιβλητική νίκη με 5-0 στο γήπεδο της Τούμπας ο «Δικέφαλος του Βορρά» αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 στο προάστιο της Κοπεγχάγης, παίρνοντας παράλληλα το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League.

Το σκορ στην αναμέτρηση άνοιξαν οι Θεσσαλονικείς με την όμορφη κεφαλιά του Ρικάρντο Κόστα. Οι γηπεδούχοι δεν άργησαν να ισοφαρίσουν, καθώς έξι λεπτά αργότερα ο Ρασάνι με κοντινό σουτ εκμεταλλεύτηκε το ολέθριο λάθος του Γλύκου ο οποίος δεν μπόρεσε να μπλοκάρει τη μπάλα στο κόρνερ που ξεκίνησε τη φάση.

Αξίζει να σημειώσουμε πως στις κερκίδες του γηπέδου βρέθηκαν και περίπου 400 οπαδοί των «ασπρόμαυρων», οι οποίοι δημιούργησαν πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, πανηγυρίζοντας με τους ποδοσφαιριστές του Ιγκόρ Τούντορ την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης.

Οι συνθέσεις:

Μπρόντμπι: Ρένοου, Άλμπρεχτσεν, Λάρσον, Ντουρμίσι, Έρνσκοβ, Ρασάνι, Φίρι (Χορστ 81΄), Νέργκαρντ, Χιουλσάγκερ, Έρικσον (Πούκι 72΄), Σβαρτς (Ελμάντερ 60΄)

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Βίτορ, Κόστα, Κωνσταντινίδης (Σαββίδης 64΄), Τζαβέλλας, Κίτσιου, Τζιόλης (Μακ 64΄), Ροντρίγκες, Κάτσε, Μυστακίδης, Κουλούρης (Δεληγιαννίδης 76΄)