Skip to main content

Συγχαρητήρια δήλωση Απ. Τζιτζικώστα με μία... αιχμή

«Οριστικό τέλος σε μηχανισμούς, συστήματα και κλειστά γραφεία» βλέπει μετά την εκλογή Μητσοτάκη ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας

Με μια σημαντική αιχμή περί «οριστικού τέλους στους μηχανισμούς, τα συστήματα και τα κλειστά γραφεία» που ήλεγχαν τη ΝΔ έστειλε σήμερα το δικό του μήνυμα ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, σε δήλωσή του για το αποτέλεσμα των χτεσινών εσωκομματικών εκλογών, που ανέδειξε νέο πρόεδρο του κόμματος τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μήνυμα με αποδέκτες όλους όσοι προσπάθησαν να αποτρέψουν την ανανέωση στο κόμμα και να επιτύχουν τη συντήρηση κεκτημένων...

Ο κ. Τζιτζικώστας συνεχάρη τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη νίκη και τον αγώνα του και σημείωσε:

«Θέλω να συγχαρώ τον νέο Πρόεδρο της ΝΔ, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τόσο για τη νίκη του χτες, όσο και για τον αγώνα που έδωσε όλους αυτούς τους μήνες.

»Από σήμερα όλοι μαζί ενωμένοι στεκόμαστε δίπλα του για να κάνουμε πράξη το αίτημα για αλλαγή και ανανέωση, έτσι όπως εκφράστηκε από τους φίλους και τα μέλη της ΝΔ. Καλούμαστε να κάνουμε μια μεγάλη και ανοιχτή Νέα Δημοκρατία, που θα συνομιλεί και πάλι με την κοινωνία και να βάλουμε οριστικό τέλος στους μηχανισμούς, τα συστήματα και τα κλειστά γραφεία.

»Μόνο έτσι θα μπορέσει σύντομα η ΝΔ να αποτελέσει και πάλι μια αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης για τη χώρα. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε σύντομα ως παράταξη να βάλουμε ένα τέλος σ’ αυτή την αναξιόπιστη κυβέρνηση».