Skip to main content

Συλλήψεις συνολικά τεσσάρων ατόμων για κλοπές σε Βέροια και Σέρρες

Συνελήφθησαν τρία άτομα στην Βέροια ηλικίας 20 και 27 ετών και ένα άτομο 16 ετών στις Σέρρες, για διάφορες υποθέσεις κλοπών.

Συνελήφθησαν συνολικά τέσσερα άτομα σε Βέροια και Σέρρες για υποθέσεις κλοπών.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν χθες το βράδυ στη Βέροια από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας δύο άτομα ηλικίας 20 και 27 ετών, διότι νωρίτερα την ίδια μέρα, προσποιούμενοι τους πελάτες, εισήλθαν διαδοχικά και μεμονωμένα σε κατάστημα ψιλικών στην ίδια πόλη και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί αφαίρεσαν αλκοολούχα ποτά αξίας 60 ευρώ. Από την περαιτέρω έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο 20χρονος μέρος των κλοπιμαίων πούλησε σε 55χρονο ιδιοκτήτη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ο οποίος και συνελήφθη. Μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκαν σε ανωτέρω κατάστημα και αποδόθηκαν στον 40χρονο νόμιμο κάτοχο τους.

Ακόμη, συνελήφθη προχθες το απόγευμα στις Σέρρες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών ένας 16χρονος ενώ αναζητείται ο 13χρονος συνεργός του, διότι νωρίτερα την ίδια μέρα εισήλθαν στο ιατρείο ενός 54χρονου και αφαίρεσαν από κοινού ένα κινητό τηλέφωνο. Το τηλέφωνο βρέθηκε στην κατοχή του ανήλικου και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχο του.