Skip to main content

Καταδίωξη ανήλικου διακινητή μεταναστών - Συνελήφθη στη Σταυρούπολη

Ο 17χρονος οδηγούσε κλεμμένο όχημα, η κλοπή του οποίου είχε δηλωθεί στο Α.Τ. Νέστου. Από τους τέσσερις μετανάστες που μετέφερε οι τρεις είναι ανήλικοι

Συνελήφθη 17χρονος αλλοδαπός για παράνομη μεταφορά επίσης αλλοδαπών, με κλεμμένο όχημα. Ο 17χρονος, εχθές το βράδυ, στην Εγνατία Οδό οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και δεν συμμορφώθηκε σε σήματα των αστυνομικών, αντιθέτως  ανέπτυξε ταχύτητα. Τελικά το όχημα σταμάτησε στην περιοχή της Σταυρούπολης και ο οδηγός παρά την αντίσταση που προέβαλε, συνελήφθη.

 Κατά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στο Αστυνομικό Τμήμα Νέστου, εντοπίστηκαν τέσσερις  αλλοδαποί εκ των οποίων οι τρεις ανήλικοι, που στερούνταν των απαραιτήτων εγγράφων για την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

 Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι προαναφερόμενοι αλλοδαποί εισήλθαν παράνομα στην ελληνική επικράτεια, έχοντας ως τελικό προορισμό τις πόλεις της Θεσσαλονίκη και της Αθήνας.

 Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.