Skip to main content

Σιμόπουλος: Το Υπερταμείο έχει ευθύνες για τη δυσλειτουργία της ΚΑΘ

Ο βουλευτής της ΝΔ καλεί τη διοίκηση του Υπερταμείου και προσωπικά την διευθύνουσα σύμβουλο κ.Ουρανία Αικατερινάρη «να αναλάβουν τις ευθύνες τους»

Το Υπερταμείο έχει ευθύνες για τη δυσλειτουργία της Κεντρικής Αγοράς Θεσσαλονίκης, επισημαίνει σε δήλωσή του ο βουλευτής Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Στράτος Σιμόπουλος, με αφορμή επιστολή του Συνδέσμου Εμπόρων προς τους αρμόδιους υπουργούς και τους βουλευτές Θεσσαλονίκης της ΝΔ.

«Ενώνω και προσωπικά τη φωνή μου με τη κραυγή αγωνίας των εμπόρων της Κεντρικής Αγοράς Θεσσαλονίκης και των συνεργαζόμενων μαζί τους επαγγελματιών (μεταφορείς, παραγωγοί, πωλητές λαϊκών αγορών), οι οποίοι αντιμετωπίζονται «εχθρικά» από την διοίκηση της, διορισμένης από το Υπερταμείο (ΕΕΣΥΠ), Κ.Α.Θ.», αναφέρει ο κ. Σιμόπουλος και προσθέτει:

«Σε μία εποχή που η κυβέρνηση δίνει μάχη με συγκεκριμένα μέτρα για την στήριξη της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας, η διοίκηση της Κ.Α.Θ. αδυνατεί να συνεργασθεί στοιχειωδώς μαζί τους, παίρνοντας αυθαίρετες αποφάσεις».

«Η συρρίκνωση αντί για διεύρυνση του ωραρίου κατά τη διάρκεια της πανδημίας και η αύξηση των τελών εισόδου για τα μεταφορικά μέσα αποτελούν δύο ενδεικτικά στοιχεία αυτής της αδυναμίας συνεργασίας», υπογραμμίζει ο κ. Σιμόπουλος και καλεί τη διοίκηση του Υπερταμείου και προσωπικά την διευθύνουσα σύμβουλο κ.Ουρανία Αικατερινάρη «να αναλάβουν τις ευθύνες τους».