Skip to main content

Συνάντηση Νοτοπούλου με Κουράκη, Αβαρλή και Αϊβάζογλου

Σε καλό κλίμα η συνάντηση Νοτοπούλου με την ομάδα των τριών δημοτικών συμβούλων χωρίς όμως να έχει υπάρξει αποτέλεσμα. Θα ακολουθήσει νέα συνάντηση.

Σε καλό κλίμα μαθαίνουμε ότι έγινε η συνάντηση της υποψήφιας δημάρχου Θεσσαλονίκης, Κατερίνας Νοτοπούλου, με τους Ανδρέα Κουράκη, Γιώργο Αβαρλή και Μόνικα Αϊβάζογλου, σήμερα το απόγευμα στο «Tre Marie», στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Αυτονόητο είναι ότι η συνάντηση αφορούσε στα δημοτικά πράγματα και τη διερεύνηση της δυνατότητας συνεργασίας της κ. Νοτοπούλου με τη συγκεκριμένη ομάδα δημοτικών συμβούλων.

Αν και η συνάντηση δεν κατέληξε κάπου πληροφορίες λένε ότι και σε καλό κλίμα έγινε και θα τα ξαναπούνε μήπως και βρεθεί κοινή συνισταμένη.

Η κ. Νοτοπούλου ήδη έχει κάνει έναν πρώτο κύκλο επαφών με νυν και πρώην στελέχη της «Πρωτοβουλίας» και με ορισμένα εξ αυτών ήδη έχει συμφωνήσει στα περισσότερα, ώστε να ενισχύσουν (με ποιο τρόπο θα δείξει…) την υποψηφιότητά της για τον κεντρικό δήμο.

Υπενθυμίζεται ότι αυτή η ομάδα είχε ξεκινήσει ως «Ομάδα των Έξι», μετά την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Ζέρβα έγινε η «Ομάδα των Πέντε», για να ακολουθήσει η πρόσφατη αποχώρηση του κ. Παναγιώτη Αβραμόπουλου, ενώ και ο Γιώργος Αρβανίτης φαίνεται να πορεύεται στον ίδιο δρόμο με τον κ. Αβραμόπουλο.