Skip to main content

Συννεφιασμένος ο καιρός σήμερα με βροχές και καταιγίδες

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες αναμένονται για σήμερα. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης.

Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο κυρίως ως προς τις ελάχιστες τιμές.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα είναι ανατολικών διευθύνσεων 3 με 5 και από το απόγευμα στα ανατολικά νότιοι 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 02 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη θα είναι κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 και το απόγευμα τοπικά έως 6 μποφόρ .Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως από το απόγευμα. Πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων τη νύχτα. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 και από το απόγευμα νότιοι τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 17 βαθμούς Κελσίου.