Skip to main content

ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδισε 100.000 ευρώ στο παιχνίδι «Έχεις Δώρο 100.000 ευρώ»

Από κατάστημα ΟΠΑΠ στη Νίκαια ο τυχερός λαχνός

Ένα δώρο που θα του μείνει αξέχαστο έλαβε ένας τυχερός παίκτης του ΣΚΡΑΤΣ, καθώς κέρδισε 100.000 ευρώ στο παιχνίδι «Έχεις Δώρο 100.000 ευρώ». Ο τυχερός λαχνός αγοράστηκε από κατάστημα ΟΠΑΠ στη Νίκαια, την περίοδο των εορτών.

«Πρόκειται για τον πρώτο μεγάλο νικητή που αναδεικνύεται στο κατάστημά μας και μάλιστα με έναν λαχνό που δόθηκε ως δώρο. Μακάρι να ακολουθήσουν ακόμα περισσότεροι. Ευχόμαστε στον τυχερό να χαρεί το έπαθλο και να έχει την υγεία του», τονίζει ο Νίκος Ταχλαμπούρης, ιδιοκτήτης του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ, που βρίσκεται στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης 52.

Όσον αφορά στον τυχερό λαχνό του ΣΚΡΑΤΣ «Έχεις Δώρο 100.000 ευρώ», ο κ. Ταχλαμπούρης υπογραμμίζει: «Όπως αναφέρεται και στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΚΡΑΤΣ, ο λαχνός, που αποτελεί μια πρωτότυπη επιλογή δώρου, κόστισε 2 ευρώ».

Προνόμια και δώρα από το «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις»

Οι παίκτες του ΣΚΡΑΤΣ μπορούν να σκανάρουν τους λαχνούς τους μέσα από την εφαρμογή OPAP Store App για να τσεκάρουν αν έχουν κερδίσει. Παράλληλα, συμμετέχουν και στο πρόγραμμα πιστότητας «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις», μέσω του οποίου διεκδικούν προνόμια και δώρα.