Skip to main content

Σλοβακία: Σεφ ξερίζωσε την καρδιά της συντρόφου του και τη διαμέλισε - Είναι γιος του «στραγγαλιστή της Μπρατισλάβα»

Σοκ από το αποτρόπαιο έγκλημα

Ένας σεφ, ο οποίος είναι ύποπτος για το γεγονός ότι τεμάχισε μέχρι θανάτου τη σερβιτόρα φίλη του πριν ξεριζώσει την καρδιά της και την τοποθετήσει δίπλα στο ακρωτηριασμένο σώμα της, αντιμετωπίζει ισόβια κάθειρξη.

Η αστυνομία βρήκε τα λείψανα της 48χρονης Πατρίτσια στο διαμέρισμα που μοιραζόταν με τον φίλο της στην πρωτεύουσα της Σλοβακίας Μπρατισλάβα.

Στο ίδιο δωμάτιο οι αστυνομικοί βρήκαν έναν κουβά που περιείχε τα όργανα που ο σεφ είχε αφαιρέσει από το σώμα της. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο δολοφόνος είχε επίσης τοποθετήσει ένα βρετανικό διαβατήριο πάνω σε ένα σεντόνι που είχε ρίξει πάνω από το πτώμα που βρέθηκε ξαπλωμένο σε ένα κρεβάτι.

Οι τρομοκρατημένοι γείτονες είπαν ότι το ζευγάρι ακουγόταν συχνά να τσακώνεται, ενώ ένας από αυτούς είπε ότι άκουγε συχνά τον δράστη να απειλεί ότι “θα της ξεριζώσει το κεφάλι“.

Η αστυνομία κλήθηκε στη σκηνή την Τετάρτη της περασμένης εβδομάδας, αφού ένας συγγενής έλαβε ένα μήνυμα από τον σεφ που έλεγε ότι επρόκειτο να αυτοκτονήσει. Αντ’ αυτού τράπηκε σε φυγή, αλλά συνελήφθη την Παρασκευή, αφού οι αστυνομικοί τον βρήκαν να κρύβεται σε ένα κελάρι.

Το Σάββατο του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για τη δολοφονία της γυναίκας. Ο σεφ περιγράφει τον εαυτό του λέγοντας: “εργάζομαι στον τομέα της γαστρονομίας για πάνω από 20 χρόνια, γι’ αυτό τολμώ να πω ότι η μαγειρική δεν είναι η δουλειά μου, αλλά η ζωή μου“.

Σοκ προκαλεί το γεγονός ότι ο πατέρας του εκτελέστηκε για τη δολοφονία δύο γυναικών. Με το παρατσούκλι “Στραγγαλιστής της Μπρατισλάβα”, ο Στέφαν Παντλ συνελήφθη το 1979 αφού σκότωσε δύο γυναίκες που είχε γνωρίσει σε ένα πάρτι.

Πηγή: Daily Mail