Skip to main content

Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη: Νεκρός 14χρονος - Έπεσε στο κενό μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Το αγόρι βρισκόταν με τον πατέρα του στην ταράτσα του σπιτιού τους

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στην Αλεξανδρούπολη με θύμα ένα αγόρι μόλις 14 χρόνων. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του e-evros ο 14χρονος εκτελούσε εργασίες μαζί με τον πατέρα του στην ταράτσα της πολυκατοικίας στην οποία δίεμεναν και για άγνωστους λόγους έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στο κενό.

Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν στο newsit.gr ότι ο ανήλικος που είχε ανέβει στην ταράτσα με τον πατέρα του, για να φτιάξουν μία κεραία, γλίστρησε και βρέθηκε στο κενό από τον φωταγωγό. Στο σημείο επικράτησε πανδαιμόνιο. Στήθηκε μεγάλη επιχείρηση για την ανάσυρση του παιδιού, αλλά δυστυχώς ήταν ήδη αργά. 

«Από ό,τι μάθαμε το παιδί ανέβηκε με τον πατέρα του να φτιάξουν μια κεραία. Δεν γνωρίζω πώς, αλλά το παιδί πάτησε πάνω σε έναν υαλοπίνακα που βρίσκεται στον φωταγωγό, αυτός έσπασε, το παιδί έχασε την ισορροπία του και έπεσε κάτω. Δυστυχώς ο θάνατος του ήταν ακαριαίος», αναφέρει μια μαρτυρία.

Αργότερα ωστόσο έγινε γνωστό ότι ο 14χρονος προσπαθούσε να βγάλει μια φωτογραφία όταν πάτησε στο τζάμι, το οποίο υποχώρησε και βρέθηκε στο κενό. 

Ο πατέρας σε σοκ είδε τον γιο του να πέφτει στο κενό μη μπορώντας να αντιδράσει. Ο 14χρονος, μαθητής της Γ΄ γυμνασίου μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Π.Γ.Ν.Α όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.