Skip to main content

Λεπτομέρειες-σοκ για το έγκλημα στην Κω: Έκοψε δάχτυλα της Αναστάζια για να μην αναγνωριστεί (vid)

Ο δράστης είχε κόψει τα δάχτυλα του θύματος για να σβήσει τα αποτυπώματα και να κάνει πιο δύσκολη την ταυτοποίηση της σορού

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το άγριο έγκλημα στην Κω με θύμα την 27χρονη Αναστάζια από την Πολωνία.

Οι αστυνομικοί φαίνεται πως έχουν αρκετά στοιχεία κατά του 32χρονου συλληφθέντα από την ανάκτηση των δεδομένων από το κινητό του.

Ο Γιάννης Κατσιαμάκας υποστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ. ε.α. μιλώντας στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» αποκάλυψε πως ο 32χρονος είχε κόψει τα δάχτυλα του θύματος για να σβήσει τα αποτυπώματα και να κάνει πιο δύσκολο την ταυτοποίηση της σορού.

«Ο κατηγορούμενος φρόντισε να διαγράψει από το κινητό του όλα τα δεδομένα και τα στοιχεία. Από την ανάκτηση δεδομένων που έγινε στα εγκληματικά εργαστήρια, προέκυψε ότι είχε κάνει αναζήτηση στη Google “πώς να σβήσεις ίχνη από πτώμα”», είπε ακόμα ο κ. Κατσιαμάκας.

«Τι έψαχνε δηλαδή; Να βρει τρόπο αν εξαφανίσει τα ίχνη του πάνω στη νεκρή κοπέλα ή να ταυτοποιηθεί (η σορός της) όσο πιο δύσκολα γίνεται. Είχε κόψει από ένα δάχτυλο σε κάθε χέρι. Αυτό είναι σοκαριστικό», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με τον υποστράτηγο, η πράξη αυτή δείχνει την αγριότητα του εγκλήματος, ενώ για τον δράστη υποδηλώνει πως δεν διακατεχόταν από κανένα συναίσθημα απέναντι στη νεκρή κοπέλα.