Skip to main content

Σούπερ προσφορές από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στη Euroleague

Αυλαία του πρώτου γύρου με πολλές στοιχηματικές επιλογές από το Pamestoixima.gr

Ο πρώτος γύρος της Euroleague ολοκληρώνεται και το Pamestoixima.gr έχει σούπερ προσφορές* για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων.

Τρεις συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες πέτυχε ο Παναθηναϊκός κόντρα σε Βιλερμπάν, Μονακό και Μιλάνο και σήμερα (21:15) επιστρέφει στο ΟΑΚΑ. Υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα με στόχο μία ακόμα νίκη που θα τον διατηρήσει στην τετράδα της βαθμολογίας.

Σούπερ προσφορά* έχει το Pamestoixima.gr για τον αγώνα Παναθηναϊκός-Ερυθρός Αστέρας, ο οποίος παίζεται με 0% γκανιότα** στο τελικό αποτέλεσμα.

Για τη νίκη αύριο στο Βερολίνο ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός κέρδισε στην προηγούμενη αγωνιστική στη Γαλλία τη Βιλερμπάν. Αύριο (21:00) δίνει νέο εκτός έδρας παιχνίδι, με την Άλμπα στο Βερολίνο. Θέλει να κλείσει τη χρονιά με μία ακόμα νίκη για να ανέβει κι άλλο στη βαθμολογία.

Το Pamestoixima.gr έχει σούπερ προσφορά* για τον αγώνα Άλμπα Βερολίνου-Ολυμπιακός, ο οποίος παίζεται με 0% γκανιότα** στο τελικό αποτέλεσμα.

Καθημερινά το Pamestoixima.gr προσφέρει και ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις* για επιλεγμένα παιχνίδια. 

 Ενισχυμένη τριπλή προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση

 Στο νέο Pamestoixima.gr ζεις τη Euroleague στο έπακρο. Με τις αποδόσεις που ήθελες και πολλές στοιχηματικές επιλογές για όλους τους αγώνες. Το παιχνίδι σου γίνεται πιο γρήγορο, πιο απλό, πιο σύγχρονο και πιο προσωποποιημένο από ποτέ.

Το Pamestoixima.gr σε υποδέχεται με μια εορταστική σούπερ τριπλή προσφορά*. Δωρεάν, χωρίς κατάθεση, για όλους!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για την αγορά "Τελικό Αποτέλεσμα - Νικητής Αγώνα" και "Τελικό Αποτέλεσμα - Ενισχυμένες Αποδόσεις" έως την έναρξη του αγώνα.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα