Skip to main content

Σπουδαίο διπλό του Πιερικού, λευκή ισοπαλία στη Νίκαια

Βαθμολογική ανάσα πήρε ο Πιερικός στα Τρίκαλα, επικρατώντας 2-1 της θεσσαλικής ομάδας. Λευκή ισοπαλία στη Νίκαια μεταξύ Ιωνικού και Βέροιας.
Βαθμολογική ανάσα πήρε ο Πιερικός στα Τρίκαλα, επικρατώντας 2-1 της θεσσαλικής ομάδας.

Αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με το γκολ του Μανουσάκη στο 41΄, οι Κατερινιώτες κατάφεραν να ισοφαρίσουν στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου με την κεφαλιά του Γκουγκουλιά, ενώ με το τέρμα του ίδιου παίκτη στο 53΄ πήραν τη νίκη.

Έτσι, ο Πιερικός ξεκόλλησε από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού και αναρριχήθηκε από την 16η στην 11η θέση, με 12 βαθμούς.

Τρίκαλα (Γιώργος Μπένος): Πουρής, Μπουκουβάλας (61΄ Ριζογιάννης), Χρήστου, Κοντογουλίδης, Ρούσεφ, Μανουσάκης, Μίνγκας, Γιώτας, Μπακομήτρος (34΄ Μπαριέντος), Μπριλάκης, Τελκίνσκι.

Πιερικός (Σταύρος Διαμαντόπουλος): Γουμάγιας, Λαζαρίδης, Γουσούλης, Τασίδης, Δήμου, Χατζής, Μιλόσκοβιτς, Γιαζιτζόγλου, Πουλάκος, Πουρτουλίδης, Γκουγκουλιάς.

Άσφαιροι στη Νίκαια

Στο άλλο ματς της 11ης αγωνιστικής, Ιωνικός και Βέροια αναδείχτηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα. Και οι δύο ομάδες έχουν 13 βαθμούς και συγκατοικούν στην 7η θέση μαζί με Θρασύβουλο και Δόξα Δράμας

Ιωνικός (Γιάννης Πετράκης): Θεοδωρόπουλος, Αρβανίτης, Βλάχος, Ντε Φαρία, Άλβες, Σιστόν, Μελαμπιανάκης (32΄ λ.τ Ρουσάκης), Δελήμπασης, Πέτρου, Πασάς, Κωνσταντινίδης.

Βέροια (Σούλης Παπαδόπουλος): Καντιμοίρης, Παγώνης, Αμαραντίδης, Σαμαράς, Μπάρμπας, Καλί, Καλογέρης, Μπαργκάν, Σαϊτιώτης, Μιχαλόπουλος, Μπλαζέφσκι.