Skip to main content

Στα δίχτυα της αστυνομίας διαρρήκτες στη Καλαμαριά

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν δυο αλλοδαποί ληστές, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα εισέβαλαν βράδυ σε διαμερίσματα στη Καλαμαριά την ώρα οι ένοικοι κοιμόνταν.
Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν δυο αλλοδαποί ληστές, την ώρα που έβγαιναν από διαμέρισμα που είχαν διαρρήξει στη Καλαμαριά. Οι δράστες, ηλικίας 21 και 19 χρόνων, εισέβαλαν στο σπίτι από ανασφάλιστη  πόρτα, ενώ ο συνεργός τους, αγνώστων στοιχείων, διέφυγε και αναζητείται. 

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δράστες είχαν γίνει ο τρόμος και ο φόβος στην περιοχή, καθώς έμπαιναν σε διαμερίσματα κυρίως ανωγείων και 1ου ορόφου, την ώρα που οι ένοικοι κοιμόταν  και αφαιρούσαν χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, κοσμήματα και διάφορα άλλα αντικείμενα. Μάλιστα σε μία περίπτωση αφαίρεσαν και κλειδιά αυτοκινήτου και στη συνέχεια αφαίρεσαν και το αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο έξω από την οικία.

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία, πιστοποιήθηκαν δύο ακόμη κλοπές και δύο απόπειρες σε διαμερίσματα, στην περιοχή Καλαμαριάς, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για την πλήρη διαλεύκανση της δράσης τους. Στη κατοχή των δραστών βρέθηκε αριθμός κλοπιμαίων, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.