Skip to main content

Στη διεθνή έκθεση ProWein η Οινοποιία Μαλαματίνα με δύο νέα λανσαρίσματα

Η συμμετοχή της πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο υλοποίησης του επιχειρηματικού πλάνου για την ενδυνάμωση της Οινοποιίας και την ενίσχυση της εξωστρέφειάς της στην παγκόσμια αγορά

Το ενδιαφέρον των επαγγελματιών του κλάδου συγκέντρωσε η συμμετοχή της Οινοποιίας Μαλαματίνα, μέλος του Ομίλου Εταιρειών Mantis, στη διεθνή έκθεση ProWein – International Trade Fair Wines and Spirits, που έλαβε χώρα στη Ντίσελντορφ της Γερμανίας, το τριήμερο 19 με 21 Μαρτίου.

Η συμμετοχή της πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο υλοποίησης του επιχειρηματικού πλάνου για την ενδυνάμωση της Οινοποιίας και την ενίσχυση της εξωστρέφειάς της στην παγκόσμια αγορά.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, επιπλέον των ιστορικών και καταξιωμένων προϊόντων της, η Οινοποιία Μαλαματίνα παρουσίασε δύο εξαιρετικές νέες σειρές κρασιών: την «2303 Rezine Collection» Limited Edition, με δύο ξεχωριστές στο είδος τους ετικέτες κρασιών, Wild Ferment και Rosé, και την «Τέσσερις Άγγελοι», με τέσσερις μοναδικές ετικέτες κρασιών, σε Λευκό, Ροζέ & Ερυθρό Ξηρό και Ροζέ Ημίγλυκο. Επαγγελματίες από όλο τον κόσμο είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν συνολικά και τις έξι νέες οινικές προτάσεις της Οινοποιίας και να ενημερωθούν για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους από το εξειδικευμένο προσωπικό, αποσπώντας εξαιρετικά σχόλια και κερδίζοντας συνολικά τις εντυπώσεις των οινοπαραγωγών και των επαγγελματιών του ευρύτερου γαστρο-οινικού χώρου.

Η παρουσία της Οινοποιίας Μαλαματίνα στην διεθνή έκθεση ανέδειξε τη δυναμική της εταιρείας στο χώρο της εμπορίας οίνου στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναδεικνύοντας παράλληλα τον πλούτο της ελληνικής γης, την ιστορία, τις παραδόσεις και τη μοναδική κληρονομιά του τόπου, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση.

Σύμφωνα με τον Φώτη Μικέ, Sales Director της εταιρείας, «Η εξωστρέφεια και η προώθηση των προϊόντων της Οινοποιίας Μαλαματίνα στον παγκόσμιο οινικό χάρτη συνεχίζεται με την παρουσία μας σε μία τόσο σημαντική διεθνή έκθεση όσο η ProWein. Στόχος μας η ανάδειξη της μοναδικότητας των τοπικών ποικιλιών μας και της εξαιρετικής ποιότητας των νέων σειρών της Οινοποιίας. Ήταν μία εξαιρετική ευκαιρία να αυξήσουμε την αναγνωρισιμότητά μας και να ενισχύσουμε την εμπορική δραστηριότητα και την ανοδική πορεία την Οινοποιίας στις διεθνείς αγορές».

Η έκθεση ProWein αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση οίνων και αλκοολούχων ποτών στον κόσμο, συγκεντρώνοντας κάθε έτος πλήθος επαγγελματιών από τη διεθνή αγορά οίνου. Συνολικά, στο πλαίσιo της φετινής διοργάνωσης έλαβαν μέρος 6.000 εκθέτες από 60 χώρες και περισσότερους από 49.000 επαγγελματικούς επισκέπτες, από 141 χώρες.

«Τα νέα προϊόντα της Οινοποιίας Μαλαματίνα, θα μπορείτε, σύντομα, να τα απολαύσετε σε επιλεγμένους χώρους εστίασης. Αναζητήστε τα», αναγράφεται στο σχετικό δελτίο.