Skip to main content

Στην εντατική η 26χρονη που πυροβολήθηκε από τον αστυνομικό φίλο της

Η 26χρονη που πυροβολήθηκε από τον αστυνομικό φίλο της, στο Κιλκίς υποβλήθηκε σε επέμβαση στο κεφάλι και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Παπανικολάου.

Στη Β' Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Παπανικολάου Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκε σήμερα στις 6 το πρωί και νοσηλεύεται η 26χρονη που πυροβολήθηκε χθες από τον αστυνομικό φίλο της, στο Κιλκίς.

Όπως δήλωσε στη Voria.gr ο Διοικητής του Γ.Ν.Θ. Παπανικολάου, Κωνσταντίνος Εμμανουηλίδης, η νεαρή βρίσκεται σε κίνδυνο και το επόμενο 24ωρο θα είναι κρίσιμο για την κατάστασή της.

«Ευχόμαστε να αποφύγουμε τα χειρότερα», δήλωσε ο κ. Εμμανουηλίδης.

Η 26χρονη υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση το απόγευμα της Κυριακής στο Ιπποκράτειο Θεσσσαλονίκης καθώς είχε υποστεί «κρανιοεγκεφαλική κάκωση μετά από πλήγμα πυροβόλου όπλου».

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς της, η νευροχειρουργική επέμβαση εξελίχθηκε ομαλά.

Την κοπέλα πυροβόλησε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες σε παρκάκι της πόλης του Κιλκίς ο 26χρονος αστυνομικός φίλος της, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων, ο αστυνομικός για προσωπικούς λόγους και μετά από διένεξη πυροβόλησε με το υπηρεσιακό του όπλο στο κεφάλι την 26χρονη και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο προς το μέρος του και αυτοπυροβολήθηκε. Αμέσως διακομίστηκε σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο του Κιλκίς όπου και κατέληξε.

Στο σημείο όπου έλαβε χώρα το τραγικό περιστατικό βρέθηκαν δύο κάλυκες.

Ο 26χρονος ήταν αξιωματικός στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Είχε καταγωγή από το Κιλκίς, όπου και βρισκόταν με άδεια.