Skip to main content

Στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη έφτασε ο Μπένσον (video)

Ο Αμερικανός σέντερ δήλωσε πως ο «Αυτοκράτορας» αποτελεί σημαντικό σκαλί και μία μεγάλη προσωπική ευκαιρία για την ανέλιξη της καριέρας του

Στη Θεσσαλονίκη έφτασε σήμερα το μεσημέρι για λογαριασμό του Άρη, ο Κιθ Μπένσον και δήλωσε έτοιμος να αγωνιστεί την Τετάρτη στον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον ΠΑΟΚ, στο «Nick Galis Hall».

Ο Αμερικανός σέντερ τόνισε αρχικά: «Αισθάνομαι ωραία που βρίσκομαι εδώ. Είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστώ στην Ελλάδα. Είδα είδα ότι ο Άρης έχει μια πολύ μεγάλη βάση οπαδών».

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και το δικό του βαθμό ετοιμότητας υποστήριξε: «Γνωρίζω πως υπάρχει ένα μεγάλο και σημαντικό παιχνίδι. Νιώθω καλά, έκανα προπονήσεις στην Αμερική, αισθάνομαι έτοιμος να παίξω».

Ο Οκάρο Γουάιτ, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στους Sioux Falls Skyforce, στη D-League, του είπε τα καλύτερα. «Μου είπε ότι είχε μια εξαιρετική εμπειρία εδώ και με την ομάδα και με την πόλη. Αυτά προλάβαμε να πούμε».

Ρωτήθηκε αν στόχος του είναι η επιστροφή του στο ΝΒΑ, μέσω του Άρη, όπως έκανε ο Γουάιτ και απάντησε: «Είναι στόχος μου να αγωνιστώ στο ΝΒΑ, αλλά μέχρι τότε θέλω να είμαι πετυχημένος κι εγώ και η ομάδα μου, ο Άρης».

Σχετικά με τη συνεργασία του με τον Παναγιώτη Γιαννάκη ανέφερε: «Ανυπομονώ να τον γνωρίσω. Μου έχει μιλήσει ο ατζέντης μου για τον προπονητή και όσα έχει πετύχει στην καριέρα του. Θέλω πολύ να συνεργαστούμε και να μάθω απ' αυτόν».

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του επεσήμανε για την πρόκληση που έχει μπροστά του: «Είναι σημαντικό σκαλί για μένα ο Άρης, γιατί το πρωτάθλημα είναι υψηλού επιπέδου και είναι ταυτόχρονα μια μεγάλη ευκαιρία για μένα».