Skip to main content

Στη Θεσσαλονίκη ο Ζαμπά: «Ξέρω πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο ΠΑΟΚ» (vid)

Λίγο μετά τις 11 το βράδυ, ο Βραζιλιάνος επιθετικός αφίχθη στο αεροδρόμιο «Μακεδονία». Με την ίδια πτήση έφθασε και Πέδρο Ενρίκε.
Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Λέο Ζαμπά και για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. 
 
Λίγο μετά τις 11 το βράδυ, ο Βραζιλιάνος επιθετικός αφίχθη, όπως μεταδίδει το paok24, στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Λούμπος Μίχελ αλλά και τον Ουκρανό μάνατζερ Βαντίμ Σαμπλί, να τον υποδέχονται.

Ο Δικέφαλος επενδύει πολλά στο πρόσωπο του για το μέλλον, καθώς πρόκειται για την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ΠΑΟΚ και μέχρι τώρα, ύψους τουλάχιστον 5 εκατ. ευρώ, χωρίς να υπολογίζονται οι απολαβές του παίκτη.
 
«Ξέρω πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο ΠΑΟΚ και ότι παλεύει πάντα για το πρωτάθλημα, όπως έκανε και την περσινή χρονιά. Ο μεγάλος στόχος είναι η Ευρώπη. Από την πρώτη στιγμή έχω δεχθεί άπειρα μηνύματα από τον κόσμο του ΠΑΟΚ και θέλω να τους ευχαριστήσω. Ήταν κάτι που δεν το περίμενα. Για μένα είναι ένα βήμα στην καριέρα μου κοιτώντας το μέλλον γιατί ο ΠΑΟΚ μου προσφέρει την συμμετοχή σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις», είπε μεταξύ άλλων ο Ζαμπά, τον οποίο υποδέχθηκε ο Λούμπος Μίχελ,  ενώ, να σημειωθεί, ότι με την ίδια πτήση έφτασε και ο Πέδρο Ενρίκε.